El port de Roses continua, ara a Malta, promocionant-se com a destí de creuers

Port de Roses
Representants dels Ajuntaments de Roses, Palamós, Patronat de Turismes i Ports de la Generalitat

Roses participa a l’Assemblea general de MedCruise amb Costa Brava Cruise Ports (associació dels ports amb tràfic de creuers a la Mediterrània) que té lloc a Malta

Port de Roses
Representants dels Ajuntaments de Roses, Palamós, Patronat de Turismes i Ports de la Generalitat a l’Assemblea general de MedCruise

Representants de l’Ajuntament de Roses, juntament amb el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, i autoritats de l’Ajuntament de Palamós i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, són durant aquests dies a l’Assemblea general de MedCruise, que s’està celebrant a la població de Valletta, Malta, per promocionar les destinacions turístiques de la Costa Brava com a port de creuers.

L’Assemblea MedCruise,que és l’associació de ports amb tràfic de creuers a la Mediterrània, s’està portant a terme durant aquests dies a Malta.

I que Assemblea que es va iniciar el passat dimecres i  finalitzarà demà, dia 26, és un dels esdeveniments més rellevants dins de la indústria europea de creuers, en la que participen una desena de companyies, un centenar de ports de la Mediterrània que són destí de creuers i operadors turístics.

Es tracta d’un important referent i una gran oportunitat com a punt de trobada per establir contactes amb companyies i operadors per captar més creuers a la costa catalana.

Medcruise es va crear l’any 1996 per promoure la indústria de creuers a la Mediterrània i ajudar als seus membres proporcionant xarxes i oportunitats de desenvolupament promocional i professional. Actualment, l’associació la componen 100 membres que representen a més d’un centenar de ports del Mediterrani, el mar Negre, el mar Roig i la zona de l’Atlàntic. A més, també hi ha 35 membres associats amb representació de patronats de turisme, agents portuaris i altres associacions del sector.