Suquet de peix de Rose

El Port de Roses, més sostenible amb la incorporació d’un vehicle elèctric

Es tracta d’una petita acció amb la que Roses vol lluitar contra el canvi climàtic amb l’adquisició d’un vehicle de zero emissions, que substituirà el vehicle convencional de benzina

El Port esportiu de Roses ha incorporat un vehicle elèctric a la seva flota amb l’objectiu de reduir l’emissió de gasos contaminants i contribuir a la millora de la qualitat de l’aire a Roses.

D’acord al seu compromís amb la protecció del medi ambient i la promoció de la sostenibilitat, el Port esportiu treballa així cap a la reducció de la seva empremta de carboni, en consonància amb els seus objectius definits en les certificacions mediambientals ISO 14001 i EMAS i el compliment de les normatives establertes, i dins del marc de la iniciativa ‘Cuidem Roses’.

La nova adquisició, un Nissan Leaf de zero emissions, substituirà de manera efectiva el vehicle convencional de benzina. L’acció del Port de Roses pretén ser un recordatori que les petites accions poden tenir un impacte significatiu en la lluita contra el canvi climàtic i la preservació del medi ambient.