El port esportiu de Roses mantindrà les mateixes taxes del serveis prestats que el 2013

Port Esportiu de Roses

El Port Esportiu de Roses certifica la seva bona gestió ambiental per desè any consecutiu

Ports de la Generalitat manté les mateixes taxes portuàries durant el 2014

Port Esportiu de Roses
Port Esportiu de Roses

El Comitè Executiu de Ports de la Generalitat aprova en sessió ordinària mantenir les mateixes quanties per taxes i preus privats dels serveis prestats que el 2013. Amb aquesta mesura, l’Administració portuària dóna suport a l’activitat econòmica que es genera en els ports catalans i afavoreix el seu creixement.

De fet, Ports manté les mateixes taxes portuàries per la prestació de serveis des de l’any 2012. Les taxes s’apliquen a l’ocupació del domini públic portuari, emmagatzematge de mercaderies, entrada i estada de vaixells, càrrega i descàrrega de mercaderies i trànsit de passatgers, entre d’altres.

Ports de la Generalitat és una empresa pública creada l’any 1998, a partir de l’aprovació de la Llei de Ports de la Generalitat de Catalunya. L’empresa adscrita al departament de Territori i Sostenibilitat és responsable de la direcció, planificació i gestió dels ports de competència de la Generalitat de Catalunya.

Instal·lacions portuàries gestionades

Zona Portuària Nord: els ports de Llançà, Port de la Selva, Roses, l’Escala, l’Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Blanes.

Zona Portuària Centre: els ports d’Arenys de Mar, Garraf, Vilanova i la Geltrú i Vallcarca (port industrial), així com les dàrsenes pesqueres de Mataró, El Masnou i Torredembarra.

Zona Portuària Sud: els ports de Cambrils, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla, Deltebre, Sant Carles de la Ràpita, les Cases d’Alcanar i Alcanar (port industrial). A més dels embarcadors al riu Ebre següents: Sant Jaume d’Enveja, Deltebre, Amposta i Tortosa .