Dilluns de Carnaval de Roses és sinònim d’arròs. S’ha d’alimentar a les més de 2.000 persones que van participar a la festa a més del públic que vol degustar un bon arròs, preparat un any més per l’equip de cuiners capitanejats per l’Andreu Rodríguez, “el Boque”.
“Estem fent arròs per 2.800 persones, així que hem posat 280 quilos, 70 per cada una de les quatres peroles”, va dir en Manel, un dels cuiners, que en acabar l’arrossada va desvetllar que “ha sobrat gairebé una perola, perquè finalment no s’han ocupat totes la taules”.
Així, els membres de les colles del Carnaval de Roses, barrejats amb el públic, moltíssim d’ell de procedència francesa, ja que els encanta l’arrossada del dilluns de ls festa de disfressa, es va cruspir al voltant de 210 quilos d’arròs.
Després de l’àpat, la sobretaula es va allargar pràcticament fins al seguici mortuori del Rei Carnestoltes que posaria punt i final al Carnaval de Roses 2022.
no images were found