El portaveu del govern de la Generalitat, Francesc Homs explicarà a Roses el moment actual que viu Catalunya

Generalitat de Catalunya
El portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs
El portaveu del govern de la Generalitat, Francesc Homs

L’Executiva Local de Convergència de Roses, té previst organitzar un acte, que coincideix amb els dies de campanya electoral a les eleccions al Parlament de Catalunya, amb la presència del portaveu del govern de la Generalitat, Francesc Homs.

Homs, acompanyat per l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, farà una conferència-col·loqui, aquest proper dijous 15 de novembre, a les 20 hores, al TMR. El portaveu del govern parlarà del moment actual, tan social com econòmic, que està vivint Catalunya.

Des de Convergència de Roses s’aposta pel coneixement del context que toca viure actualment als catalans, i han invitat a visitar la Vila rosinca a un dels protagonistes que està vivint aquest procés a primera línia, ja que sens dubte, Francesc Homs, des de la seva posició com a portaveu del govern de la Generalitat, està al cas de tot el que està passant en la política catalana i la seva relació amb Espanya.

Tot seguit de la ponència d’Homs s’obrirà un torn de paraula perquè els asssitents puguin opinar i expressar els seus dubtes i preguntes al portaveu de la Generalitat.