El portaveu del PPC a Roses, Manel Escobar, a la llista al Congrés del Partit Popular de Girona a les eleccions del 10-N

Els candidats al Congrés i al Senat del Partit Popular de Girona amb altres membres del partit. A la foto detall, Manel Escobar

Manel Escobar va com a número 6 de llista al Congrés dels diputats “perquè m’ho ha demanat el partit”

El passat dilluns a la tarda el Partit Popular de Girona va presentar a la plaça 1 d’octubre (antiga Plaça de la Constitució) als seus caps de llista al Congrés i al Senat, juntament amb la resta de persones que completen totes dues llistes.

El portaveu del PPC a l’Ajuntament de Roses, Manel Escobar, tot i que no va poder assistir per estar de viatge de treball, és un dels components de la llista al Congrés, concretament de nº 6. “Ja feia temps que se m’havia ofert anar en aquesta llista, però per motius professionals no em podia comprometre, llavors em van demanar que tanqués la llista, perquè la persona que la tanca és la que li dona prestigi, i vaig dir que sí perquè sóc una persona de partit”, ha afirmat Escobar.

Tot i això, Manel Escobar és conscient que serà difícil “assolir ni tan sols un regidor -a  les eleccions del 28-A el PP no em va treure cap-, tot i que si ens haguéssim presentat conjuntament amb Ciutadans amb el projecte ‘España Suma’, com li vam demanar a Albert Rivera, hi teníem possibilitats, però ara no crec que pugem tant de vots per assolir un escó per Girona al Congrés dels diputats”.
El portaveu Popular a l’Ajuntament de Roses es mostra convencut, però, que “doblarem el nombre de vots assolits al mes d’abril, passant dels més dels dotze mil als 25.000 vots”. Una quantitat del tot insuficient per assolir un escó, ja que per aconseguir un diputat per Girona es necessiten poc més de 60.000 vots.

Albet Mas, cap de llista al Congrés i Mª Àngels Olmedo repeteix com a nº 1 al Senat

El regidor del Partit Popular a l’Ajuntament de Calonge, Alberto Mas Vilá, encapçala per primera vegada la llista al Congrés i Maria Àngels Olmedo, repeteix com a cap de llista al Senat.

El fet que la presentació és portés a terme a la antiga plaça de la Constitució va venir motivat per escenificar tot allò que la candidatura del PP de Girona vol transmetre, és a dir: constitució, pacte i concòrdia, i en aquest sentit Alberto Mas va afirmar que “la campanya estarà centrada en tot que ens uneix i no en el que ens separa”.

Llista del Partit Popular de Girona al Congrés:

  1. Alberto Mas Vilá.
  2. Nicolás Alcántara Kühn.
  3. Elisabet Cortés López.
  4. Júlia Sala Esteban.
  5. Meritxell Forment Garreta.
  6. Manuel Escobar Yegua.

Llista del Partit Popular de Girona al Senat:

  1. Maria Àngels Olmedo Delestal.
  2. Daniel Ruíz Pérez.
  3. Sebastián Mateo Herrero.
Exit mobile version