El portaveu del PSC de Roses, David Beltrán, també es mulla amb la cubeta solidària d’aigua freda

Cubeta solidària d'aigua freda
David Beltrán tirant-se per sobre la cubeta solidària d'aigua freda

Aquest matí Beltrán s’ha tirat pel cap una cubeta d’aigua amb gel per recaptar fons per ajudar al petit rosinc Izan

Cubeta solidària d'aigua freda
David Beltrán tirant-se per sobre la cubeta solidària d’aigua freda

La cubeta d’aigua freda, una famosa campanya publicitària solidària en la qual han participat nombroses personalitats de tots els àmbits amb el propòsit de conscienciar sobre l’existència d’una malaltia anomenada Esclerosi Lateral Amiotròfia (ELA), ha arribat a Roses, però amb un  objectiu diferent.

Ajudar a l’Izan, el nen rosinc que pateix una malaltia congènita.

David Terrones, administrador de Badia TV, canal virtual de recent creació, va llençar el repte de mullar-se, ell ho va fer primer per donar exemple, tirant-se per sobre una cubeta d’aigua freda per recaptar fons per l’Izan, un nen rosinc que va néixer amb una malaltia anomenada Amioplàsia congènita, que impedeix el desenvolupament muscular i que afecta a 1 de cada 3.000 nounats.

Terrones va nominar a Beltrán perquè fes el repte, i aquest, persona solidària,  com ho va demostrar ara fa dos anys destinant el seu sou a la recapte d’aliments, no ha dubtat en fer-ho. Abans però,  ha nominat “al regidor de Seguretat Ciutadana, Àngel Tarrero, al portaveu de Gent del Poble, Francesc Giner i la regidora d’Esports, Anna Jorquera” perquè continuïn amb el repte.

Amb l’acte de tirar-se la cubeta d’aigua per sobre cada persona ingressa 5 euros al número de compte 2100 8175 8201 0006 4387 per a la causa de l’Izan. Diners que serviran per pagar les tres sessions setmanals que necessita de recuperació i enfortiment dels seus músculs, així com per les intervencions quirúrgiques a les qual s’ha de sotmetre. A hores d’ara, està esperant dia i hora per una operació que l’han de fer als turmells a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.