El ports de Roses i Palamós rebran aquest cap setmana un creuer cadascú

El creuer Seabourn Quest a Roses / Foto: arxiu

El port de Palamós rebrà demà el creuer Boudicca, el segon de la temporada, i el vaixell Ocean Nova inaugurarà, diumenge la temporada de creuers al port de Rosescreuer_seaborurn_quest

Demà, 13 d’abril, el port de Palamós rebrà per primer cop en les seves instal·lacions el creuer Boudicca, el segon de la temporada, de la companyia Fred Olsen Cruises. Els 720 passatgers d’aquest vaixell disposaran de deu hores per visitar el municipi i els seus llocs més emblemàtics, així com per fer excursions  per altres punts de les comarques.

El Boudicca de bandera de Bahames i 353 tripulants té una eslora de 205 m, un calat de 3,95 m i un registre brut de 28.372 tones. El vaixell disposa de totes les comoditats i serveis per als passatgers amb restaurants, cafeteries, casino, biblioteca, discoteca, piscina, jacuzzi, fitness i simulador de golf.

El creuer Boudicca té previst arribar demà al port de Palamós a les 8.00 h, farà una escala de deu hores i després salparà cap a Maó.

La companyia Fred Olsen Cruises té una llarga tradició naviliera de més de 150 anys i disposa d’una flota de quatre vaixells: Boudicca, Braemar, Balmoral i Black Watch. Aquesta temporada Fred Olsen visitarà dues vegades Palamós, demà amb el Boudicca i a l’octubre amb el Balmoral. Amb l’escala del Boudicca Fred Olsen ja haurà visitat Palamós amb tots els vaixells de la seva flota, una mostra de la seva fidelització per aquest port de la Costa Brava.

Ricard Font lliura la metopa commemorativa al creuer Ocean Nova per la seva primera escala al port de Roses

El secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, lliurarà el proper diumenge, 14 d’abril, la metopa commemorativa al creuer Ocean Nova per la seva primera escala al port de Roses. El vaixell dóna el tret de sortida a la temporada de creuers 2013 al port de Roses.

A l’acte també hi assistirà l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, i el vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, Miquel Calm.

L’acte tindrà lloc, a les 11.30 hores al Moll dels Pescadors del Port Pesquer de Roses.

L’activitat de creuers dinamitza cada vegada més el turisme a la Costa Brava i millora econòmicament els ports, el municipis de Roses i Palamós i, per extensió, el territori de l’Empordà

Exit mobile version