El PP presenta una candidatura renovada i amb experiència per donar totes les batalles al Parlament

Els 5 primers de la candidatura del PPC de Girona al Parlament de Catalunya. D'esquerra a dreta: Jaume Veray, Daniel Ruiz, Paula Cordera, Pere Robert i Tatiana Cabrera

Jaume Veray, Daniel Ruiz, Paula Cordera, Pere Robert i Tatiana Cabrera encapçalen per aquest ordre les cinc primeres posicions de la candidatura del Partit Popular de Catalunya per Girona a les eleccions al Parlament del pròxim 12 de maig

El PP ha anunciat les cinc primeres persones que acompanyen a la llista de la candidatura al candidat del PPC, Jaume Veray, que encapçala la llista de la província de Girona en les properes eleccions autonòmiques.

Aquestes són les persones que van en les cinc primeres posicions de la candidatura del Partit Popular per la circumscripció de Girona per a les properes eleccions autonòmiques del 12 de maig: 

1.    Jaume Veray

El candidat que millor representa la veu del constitucionalisme gironí i qui millor pot treballar per resoldre els problemes dels ciutadans de les comarques gironines. La seva dilatada trajectòria política i profund coneixement de l’Administració de l’Estat permetrà que una veu gironina al Parlament de Catalunya posi sobre la taula els deures pendents que té el territori, i que el procés ha deixat de banda. 

Nascut a Girona, 1968. Portaveu del PP a l’Ajuntament de Girona i president provincial del partit. Cap de gabinet del Subdelegat del Govern a Girona (2012-2018) i regidor a l’Ajuntament de Girona (1995-1999).  

2.    Daniel Ruiz

L’accés a l’habitatge és una de les principals preocupacions del jovent que vol emancipar-se i iniciar una vida independent per a desenvolupar-se professionalment o formar una família. Per aquesta raó, serà la veu dels joves gironins al Parlament i l’encarregat d’aconseguir que les necessitats dels joves marquin l’agenda política durant la propera legislatura.

Nascut a Figueres, 1998. Ha estudiat Dret a la Universitat de Girona, té experiència en el sector immobiliari, és actualment el secretari general del PP a la província de Girona, assessor a l’Ajuntament de Girona i president de Noves Generacions a Girona des de 2020.  

3.    Paula Cordera

La seva presència al Parlament de Catalunya garantirà disposar d’una enginyera d’obres públiques amb una amplia experiència en l’estalvi i l’eficiència energètica, la logística i la direcció de projectes industrials d’automoció, energia eòlica, extrusió d’alumini i negociacions d’alt nivell de serveis estratègics d’empreses productives de plàstic i embalatge. 

Santander, 1982. Enginyera d’obres públiques per la Universitat de Cantàbria, postgrau en Estalvi i Eficiència Energètica per l’IQS-Universitat Ramon Llull, i formació en estratègies de negociació a la Universitat de Michigan. És vicepresidenta de Convivència Cívica Catalana i col·laboradora de Concordia Real Española.

4.    Pere Robert

Les necessitats del sector agrícola formaran part de l’agenda política els propers anys, molt especialment a causa de la sequera i per la desatenció que han patit els agricultors durant la darrera dècada per part de la Generalitat. La seva experiència dins el sector agrícola a través de l’empresa familiar dedicada a la producció alimentària li aporta un exhaustiu coneixement de la situació del sector i les seves demandes.

Nascut a Blanes, 1989. És portaveu del PP a l’Ajuntament de Blanes i president de la secció local de la formació, professionalment es dedica al sector agrícola i és membre del Patronat Asil Sant Jaume.

5.    Tatiana Cabrera

Els autònoms i la petita i mitjana empresa han estat reiteradament abandonats pels diferents governs autonòmics que s’han centrat en el procés i han propiciat la seva fugida per la inestabilitat generada. Catalunya ha de tornar a ser un motor econòmic i les comarques de Girona tenen possibilitat de muscular molt més el teixit empresarial i diversificar-lo. La candidata coneix bé la realitat empresarial i treballarà per facilitar que la província sigui un pol d’atracció empresarial. 

Nascuda a Santa Cruz, Bolívia, 1985. És llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, és vicesecretària de mobilització i actes públics del PP a Girona. 

Exit mobile version