El PP torna a presentar a Manel Escobar com a candidat a l’alcaldia de Roses

Escobar ja va ser cap de llista del PP al 2011 traient 3 regidors i entrant a l’equip de govern de Roses amb coalició amb CiU

Manel Escobar candidat a l'alcaldia de Roses
Manel Escobar en un moment de la presentació com a candidat del PP a l’alcaldia de Roses

El president del Partit Popular a Girona, Enric Millo, va ser l’encarregat de presentar, després que la Junta Local del PP de Roses l’escollís al passat novembre com a cap de llista, a Manel Escobar com alcaldable de Roses en un acte que es va celebrar a l’hotel Ciutadella, afirmant que “Manel té 5 valors pels quals es mereix confiar en ell per ser l’alcalde de Roses, sap escoltar, trepita el carrer i sap de les necessitats de les persones, és un bon gestor, com ho demostra que té els comptes de l’Ajuntament sanejats, és honest i, sobretot, té un projecte”. A més, el president del Populars gironins va destacar que “és diferent a la resta d’alcaldables, és l´únic que no vol la independència de Catalunya”.

Després de la presentació d’Enric Millo, el candidat a l’alcaldia de Roses, Manel Escobar, per demanar la confiança dels rosincs en la seva candidatura “en la responsabilitat de govern que ha demostrat el nostre partir durant els darrers 8 anys dins de l’equip de govern”, explicant als assistents la tasca portada a terme per ell mateix, així com els altres dos regidors que té el PP en la corporació municipal rosinca, Àngel Tarrero i Carles López, “en àrees molt complicades com és Economia i Hisenda, com és Seguretat Ciutadana i com és Medi Ambient”. Unes àrees que, segons Escobar, no són les més adients per poder promocionar-te, unes àrees en les que el Partit Popular, sense fer massa sorollm ha demostrar la seva eficiència i capacitat de governabilitat del municipi”.

Sobre els eixos en els que es basarà el programa del PP el candidat no es va pronunciar perquè “tot just ara estem treballant, tenim moltes vies possibles per tirar endavant el nostre programa però no tenim res tancat”, assenyalant que “tenim un equip de treball molt bó en el qual tinc molta confiança”.

Manel Escobar va afirmar que l’objectiu del PP a Roses es superar el nombre dels 3 regidors actuals, tot i que “ara mateix, si poguéssim tornar a repetir els 3 regidors es donaríem per satisfets, però no volem marcar-nos un sostre, perquè jo si em presento, si el meu equip es presenta, es per ser alcalde de Roses, no per ser un complement d’un equip de govern”.

Tot i que encara el seu partit no ha fet la composició de la llista, Escobar va avançar que els regidors actuals, Tarrero i López, l’integraran.

L’alcaldable Popular també va lamentar davant els simpatitzants i militants que omplien la sala “que des dels principis de la democràcia si el Partit Popular ha aconseguit, per exemple, per nombre de vots, 2 regidors a les municipals, a les autonòmiques n’ha fet 3 i a les generals un més, 4. És incomprensible, és una realitat però és incomprensible, i més quan hem demostrat que quan formem part de l’equip de govern hem demostrat que sabem fer les coses bé”.

L’objectiu, doncs, de Manel Escobar com candidat del PP a l’alcaldia de Roses és guanyar la confiança d’aquest electorat que vota al Partit Popular a les eleccions generals.

Exit mobile version