El PPC de Roses organitza una xerrada per tractar l’actualitat política catalana

PPC de Roses

El diputat del PPC per Girona al Parlament de Catalunya, Sergio Santamaría, visitarà Roses per oferir una xerrada-col·loqui sota el títol #Dretasaber la veritat

PPC de RosesEl PPC de Roses organitza el seu primer acte gairebé un any després de les passades eleccions autonòmiques. Un acte que tindrà lloc aquest proper divendres, 4 d’octubre, al Mas Palou de Roses, i que consistirà en una xerrada-col·loqui que oferirà el nº 2 del PPC de Girona i diputat al Parlament de Catalunya, Sergio Santamaria.
Una ponència en la que sota el títol #Dretasaber la veritat, Santamaría, advocat de professió, tractarà l’actualitat política catalana.
Una política catalana la qual es troba ara en un punt de tensió amb al govern central en quant a la possibilitat de poder celebrar una consulta, dintre de la legalitat, sobre la independència de Catalunya.
Sergio Santamaría parlarà “d’aquest o d’altres aspectes que els assistents a la xerrada vulguin conèixer, ja que la idea és que la gent participi i expressi les seves inquietuds al nostre diputat per Girona al Parlament de Catalunya”, ha assenyalat el president local del PPC de Roses, Àngel Tarrero.