Fira de la Rosa de Roses

El PPC Roses presenta un programa electoral d’una vintena de punts a complir els pròxims quatre anys

Eleccions municipals 2019 a Roses
Membres de la candidatura del PPC Roses amb el candidat Manel Escobar

Manel Escobar va presentar els punts del programa electoral del PPC Roses sota l’eslògan ‘Apostem pel canvi’

PPC Roses
El cap de llista del PPC Roses, Manel Escobar, amb alguns dels integrants de la seva candidatura

En un acte celebrat ahir al restaurant Mas Bech el candidat del PPC Roses a les eleccions municipals, Manel Escobar, va presentar el seu programa electoral, el qual està composat per una vintena de punts “que poden portar a terme de manera real en els pròxims quatre anys vista, no serveix de res posar 60 si saps que després no els podràs executar”.
Projectes “importants i bàsics en quant a les necessitats de les persones”, va dir Escobar per seguidament, enumerar-los.
El primer d’ells va tractar l’Ocupació de les Via Pública, “pujarem la bonificació d’aquesta taxa del 60 al 90% a totes les empreses que obrin durant tot l’any”, va desvetllar l’alcaldable del Partit Popular. I continuant amb les ajudes va afirmar que “incrementarem les ajudes a les famílies per a la compra dels llibres a través de les AMPAS i incrementarem les subvencions destinades a les entitats socials com la Fundació Roses Contra el Càncer, FADIR, Tramuntanets i Moebius”.
Escobar va dir que l’Ajuntament destina cada any 1 M€ a ajudar a totes les associacions, entitats lúdiques, esportives i socials, “però a aquestes últimes els hem d’ajudar una mica més”.

Aparcament soterrani

En quant a la Mobillitat, l’alcaldable Popular va dir que “és necessari executar el projecte d’un aparcament soterrani, i és factible fer-ho conjuntament amb el sector privat”.

Recuperació de “les vaquilles”, Festa d’Andalusia i la Fira Girocaça

“Una de les coses que ha fet l’equip de Govern en aquesta passada legislatura ha estat treure ‘les vaquilles”, va dir Manel Escobar, per assegurar tot seguit que “si tornem a governar tornaran ‘les vaquilles’, la Festa Andalusa i la celebració de la Girocaça, una de les Fira de Caça més importants i que va obtenir molta afluència de gent”.

Carnet Jove rosinc

La creació “d’un carnet jove rosinc per a que els joves de Roses obtinguin descomptes en els comerços de Roses”, és una altra de les propostes del PPC, així com “ajudar a les iniciatives del Jove Empresari”.

Top Manta

En quant a la problemàtica del top manta, Escobar va afirmar que “hem de buscar les eines per buscar una solució, i per això anirem a on s’hagi d’anar, a la Generalitat o al Govern espanyol”.
Així també, Manel Escobar va assenyalar que “Roses ha d’anar a FITUR, la Fira de Turisme de Madrid i una de les més important d’Europa amb un estand propi, i no conjuntament amb d’altres administracions o entitats”. I pel que fa a la  Ciutadella de Roses va afirmar que “s’ha d’obrir a la ciutadania més sovint, i no un dia puntual com fa poc es va fer”, referint-se a la jornada ‘Roses en família’ que va tenir lloc el passat 1 de maig.

Projecte esportius

En l’apartat esportiu l’alcaldable del PPC Roses va assegurar que “el camp de La Vinyassa necessita d’un arranjament important, hem de fer de La Vinyassa un bon camp de futbol amb noves graderies, vestidors, magatzem, oficines i un bar amb un gran cristall pels dies de pluja poder veure el partit”.

“El port esportiu, va dir Escobar, és l’Oficina de Turisme de Roses per via marítima i no el podem tenir només com a amarri de vaixells, per això nosaltres proposem organitzar un nou torneig de pàdel com es va fer anys enrere amb un gran èxit de convocatòria”. El candidat del PPC també va afirmar que “s’ha de promocionar l’esport de platja com el futbol o el vòlei nivell nacional amb l’organtizació de campionats”.

El candidat Popular també va afirmar que el seu partit porta en el programa treure l’edifici de Telefònica de la Rambla Ginjolers, portar a terme el projecte Avda del Clot dels Franquets de Santa Margarida més la creació d’un pàrquing en aquesta urbanització de Roses, així com la construcció d’una font brollador al mar, a l’espigó de la Riera Ginjolers com atractiu turístic, pel qual es faria una consulta popular, i la creació de l’Escola Municipal de Música.

Manel Escobar va assegurar als assistents que “tots aquests projectes es poden executar els proper quatre anys”, remarcant que “aquest equip afronta aquestes eleccions amb molta il·lusió, ganes de treballar i de complir el seu programa perquè el Partit de Popular de Roses apostem pel canvi”.