Cinema a la Fresca

El Premi de Recerca Salvador Dalí 2024 coincideix amb el cinquantè aniversari del Teatre-Museu

Premi de Recerca Salvador Dalí 2024
Fotografia fragment de «Salvador Dalí. El Crist», 1951. Oli sobre tela. 204,8 x 115,9 cm. Kelvingrove Art Gallery and Museum, Glasgow / © CSG CIC Glasgow Museums Collection

L’objectiu és fomentar, des de qualsevol àmbit, la investigació sobre la vida i l’obra de l’artista

L’associació Amics dels Museus Dalí, en col·laboració amb els Serveis Educatius de l’Alt Empordà i de la Fundació Gala – Salvador Dalí, convoca la cinquena edició del Premi de Recerca Salvador Dalí, adreçat a estudiants de tot Catalunya. Una convocatòria que coincideix amb la celebració del cinquantè aniversari del Teatre-Museu Dalí de Figueres durant 2024.

Aquest premi té com a objectiu fomentar la investigació sobre la vida i l’obra de l’artista figuerenc, Salvador Dalí, des de qualsevol àmbit. La quarta edició del Premi de Recerca Salvador Dalí es convocat durant el curs 2023-2024 i s’hi poden presentar estudiants de tots els centres de secundària de Catalunya i de qualsevol modalitat de Batxillerat. El termini d’admissió d’originals acabarà el dia 30 de juny de 2024.

El millor treball de recerca serà premiat amb un ordinador portàtil per a l’estudiant guanyador qui, juntament amb el seu tutor, també rebrà un carnet de soci dels Amics dels Museus Dalí per tres anys. L’alumnat i professorat de la classe del guanyador tindran una visita guiada al Teatre-Museu Dalí de Figueres.

El jurat estarà integrat per representants de la Fundació Gala-Salvador Dalí, dels Serveis Educatius de l’Alt Empordà i dels Amics. El treball guanyador es difondrà a través de la web dels Amics dels Museus Dalí.

Podeu consultar les bases íntegres del Premi de Recerca Salvador Dalí en aquesta pàgina.

D’altra banda, el jurat de la quarta edició del Premi de Recerca Salvador Dalí ha decidit declarar desert el guardó d’aquesta convocatòria corresponent al curs 2022-2023.