El president de la Generalitat rep l’equip de Govern de Roses a Barcelona

President de la Generalitat
El president de la Generalitat, Artur Mas, al Palau de la Generalitat amb l'equip de Govern de Roses

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, va rebre ahir dijous a l’equip de Govern de Roses al Palau de la Generalitat

President de la Generalitat
El president de la Generalitat, Artur Mas, al Palau de la Generalitat amb l’equip de Govern de Roses

L’objectiu de l’audiència era traslladar al President el balanç dels dos primers anys de govern i els projectes de futur.

L’equip de Govern Rosinc va mostrar al President de la Generalitat l’agraïment del poble de Roses per la seva implicació personal i la de la Consellera Rigau, que han fet possible la construcció de l’Escola Montserrat Vayreda, que serà una realitat ben aviat.

El President també va rebre l’agraïment del Govern Municipal pel suport rebut del Conseller  Vila i el Director General de Transports i Mobilitat, Ricard Font,  en un dels reptes més importants que té el municipi, que és l’acabament del front de mar de Roses que inclou l’aparcament soterrat a la zona portuària de la Generalitat de Catalunya.

El President Mas, en la conversa, es va interessar sobretot, en temes concrets com son el desenvolupament del turisme i l’estat de l’ensenyament a Roses. Les regidores, Montserrat Mindan i Sílvia Useros, respectivament, van traslladar la situació de la població en aquests àmbits, que es veu amb optimisme.

El regidor d’Hisenda, Manel Escobar, va detallar les polítiques econòmiques que segueix la població rosinca, i que fa que el consistori visqui amb una certa normalitat econòmica la situació de crisi generalitzada.

Pàramo, en nom del Govern de Roses, va traslladar al Molt Honorable President el seu suport i la seva disposició a estar al seu costat en aquests moments complicats que està travessant Catalunya.