El president del Parlament, Roger Torrent, diu a Llançà que “som independentistes per millorar la qualitat de vida de la gent d’aquest país”

Roger Torrent
Moment de la inervenció del president del Parlament, Roger Torrent, a Llançà

Ahir dissabte, la Casa del Mar de Llançà es va omplir per l’acte d’Esquerra Republicana de Catalunya amb el senador republicà Jordi Martí i el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent

El portaveu del grup municipal d’ERC a Llançà, Guillem Cusí, va obrir l’acte donant la benvinguda i animant als llançanencs i llançanenques a “seguirem treballant des dels municipis per fer un país socialment més just, i democràticament més lliure”. 

El senador Jordi Martí, va centrar l’atenció en la deriva autoritària que ha agafat l’Estat Espanyol. Segons Martí, “l’Estat Espanyol s’ha convertit en el botxí d’un moviment democràtic que només vol donar veu a la gent” afegint que “el 10 de novembre cal desbordar les urnes de vots independentistes contra un Estat que fa de l’exhumació del dictador, un funeral d’estat”.

L’acte el va tancar el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, explicant que les eleccions del 10 de novembre “van de democràcia i de lluitar contra la repressió ferotge de l’Estat que ens sentencia a 100 anys de presó per fer una cosa tan senzilla com donar la veu al poble”. Per Torrent l’única manera de superar el règim del 70 és votar República, “no som independentistes per canviar una bandera per una altra. Ho som per millorar la qualitat de vida de la gent que viu en aquest país. Només votant a partits independentistes, podrem mantenir els nostres drets fonamentals intactes”.