El president Torra parla amb els directors dels principals hospitals de les zones més afectades per la Covid-19

Casos de coronavirus a la Fundació Salut Empordà

Hospital de Figueres

El cap de l’Executiu i els directors sanitaris coincideixen en fer una crida a complir estrictament les mesures de prevenció

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha parlat avui amb els directors dels hospitals Arnau de Vilanova de Lleida, Clínic de Barcelona, Vall d’Hebrón de Barcelona, Moisès Broggi de Sant Joan Despí, Bellvitge de L’Hospitalet de Llobregat i l’Hospital de Figueres per conèixer de primera mà la situació en aquests centres, situats a les zones amb més afectació de la Covid-19.

El president Torra ha agraït la feina als responsables dels hospitals, que li han traslladat la situació en què es troben a causa de la Covid-19. En aquest sentit, tot i que en aquests moments la situació a nivell d’ingressos hospitalaris es manté estable, tots els directors fan una crida a complir estrictament les mesures de prevenció.
Pel que fa a la situació de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, la setmana que comença es preveu que sigui la més complicada en termes d’hospitalitzacions i per això s’han previst totes les mesures.

El cap de l’Executiu ha insistit en la importància cabdal de complir amb la normativa que dicta la Generalitat en cada moment per fer front a la propagació del virus, perquè, ha dit, “la lluita contra la pandèmia és una lluita de tots, una lluita solidària”. “L’esperança que ens en sortirem es basa en el compromís de tota la societat de protegir-nos”, ha manifestat.