El primer equip del C.F. Base Roses va fer una temporada per emmarcar

CF Base Roses

Aquests jugadors del CF Base Roses han realitzat una temporada de lliga a 3ª Catalana per emmarcar

L’equip Sènior del C.F. Base Roses va estar imbatut des de la jornada 11ª fins  a l’última, aconseguint 21 victòries, 19 de manera consecutiva, i 4 empats

CF Base Roses
Aquests jugadors del CF Base Roses han realitzat una temporada de lliga a 3ª Catalana per emmarcar

Pocs equips a la història de la 3ª Catalana de futbol poden dir que han estat 19 partits consecutius obtenint la victòria com a únic resultat.
I des d’aquesta passada temporada, finalitzada el passat dia 27 de maig, el CF Base Roses ho pot dir ben alt.

Dels 32 partits que ha disputat en el grup 15 de la lliga de 3ª Catalana (va descansar dues jornades), el club del Municipal de La Vinyassa, ha guanyat 25, ha empatat 4, i només ha perdut 3, sent el més golejador, amb 101 gols i el que menys cops ha recollit la pilota dins la seva porteria, 34. I  des de l’onzena jornada fins a la 34ª no va conèixer la derrota, guanyant 21 partits, empatant els dos restants.

Uns números que diuen que la temporada del CF Base Roses ha estat per emmarcar si, a més, es té en compte que des de la jornada 11 fins la 30 van guanyar tots els partits de manera consecutiva.

19 jornades (perquè entremig va haver una de descans) sumant victòria rere victòria, el que va deixar palés “el compromís dels jugadors en tot moment”, ha afirmat el president del Base Roses, Baldiri Ricart.

Un compromís fefaent, indubtable per part dels jugadors al llarg de la temporada, ja que fins la jornada 21 van estar dirigits per Napo Cayuela, i quan aquest va dimitir, van continuar sumant victòries a les ordres de José Santos i Juan Diego.

I a manca de tres jornades el CF Base Roses es va proclamar campió de lliga, assolint així l’ascens per tornar a 2ª Catalana. Un ascens per la qual “estem molt contents”, ha assenyalat Ricart, “perquè desprès d’un any tan complicat com l’anterior on vam perdre la categoria, mantenir els jugadors i proclamar-nos campions de lliga ha estat un repte apassionant”.

Un repte apassionant, com diu el president del club assolit en una temporada, sens dubte, per emmarcar.
Temporada, però que va finalitzar ahir, al Municipal de La Vinyassa, en no poder superar al Girona B en el partit corresponent de la quarta eliminatòria de la Copa Cataluna Amateur.