El projecte Okup’Alt s’ha presentat a la Trobada Euromediterrània de Joventut 2013

Alba Blanco, representant altempordanesa a la Trobada

Alba Blanco, representant altempordanesa a la Trobada
Alba Blanco, representant altempordanesa a la Trobada

El Projecte Okup’Alt, impulsat per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, va ser seleccionat per participar en la Trobada Euromediterrània de Joventut 2013, que es va realitzar a Barcelona de l’11 al 15 de març passat, sota el títol “Joves i transformació social”. En total s’hi van exposar 30 projectes, deu dels quals es desenvolupen en territori català i els 20 restants a països com el Marroc, Algèria, Tunísia, Egipte, Palestina, Líban o Jordània.

Cada projecte, la majoria dels quals promou l’emprenedoria i la transformació social, va ser presentat per joves vinculats a l’actuació, perquè així poden presentar l’experiència des de la seva pròpia vivència personal amb l’objectiu d’extreure’n un seguit de conclusions que han de convertir-se en els reptes de la joventut a la regió euromediterrània.

En el cas de l’Okup’Alt va ser la professional figuerenca Alba Blanco, de 25 anys, qui es va encarregar d’exposar el projecte que va dirigit a fomentar la inserció laboral i formativa entre els i les joves del nostre territori.