El pròxim 19 de desembre s’obren les inscripcions als nous cursos de català de Roses

Les persones que no tinguin cap certificat acreditatiu de coneixements de català han de fer una prova de nivell que poden demanar abans que s’obri la inscripció, mentre que aquelles que no entenen gens el català no caldrà que la facin

Les inscripcions per als cursos generals del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) seran els dies 19, 20 i 21 de desembre de 2023.

A Roses, es podran fer presencialment, a l’Oficina de Català (pl. Sant Pere, 1, 2a), en horari d’oficina, o bé en línia, mitjançant la plataforma d’inscripció als cursos de català, des del dimarts 19, a les 9 h, fins al divendres 21, a les 20 hores.

La matrícula s’estructura en dos torns: inscripció preferent, el dia 19 de desembre (per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els darrers 12 mesos), i inscripció general, els dies 20 i 21 de desembre (per a tothom).

Les persones que no hagin estat alumnes del CPNL o que no disposin d’un certificat de coneixements de català hauran de sol·licitar una prova de nivell per poder determinar quin curs és el més idoni per a elles. Es pot sol·licitar telemàticament a la plataforma d’inscripcions o presencialment als centres de normalització lingüística.

En aquesta inscripció, corresponent al segon trimestre del curs 2023-24 (gener-març 2024), el CPNL ofereix cursos de català, en modalitats presencials o en línia, des del nivell inicial (A1) fins al suficiència (C1). Les persones interessades poden consultar el cercador web per trobar informació detallada sobre els cursos, les localitats on s’imparteixen i els horaris. La propera inscripció per als cursos semestrals del C2 serà el febrer de 2024.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Secretaria de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el CPNL tenen validesa oficial i es corresponen amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

Els cursos de català presencials que s’ofereixen a l’Oficina de Català de Roses, els podeu trobar a la web de la pròpia Ofinca de Català de Roses.

Pel que fa al suport per a la inscripció presencial aquest és l’horari de l’Oficina de Català de Roses:

  • Dimarts 19 de desembre – de 10 a 13.30 i 16 a 18 hores 
  • Dimecres 20 de desembre – de 10 a 13.30 i 16 a 18 hores 
  • Dijous 21 de desembre – de 10 a 13.30 i 16 a 18 hores. 
Exit mobile version