El PSC a Roses obre un canal de Twitter per a la participació ciudadana als plens

twitter_pscEl Grup Municipal del PSC de Roses ha obert un compte de twitter @rosesPSC per a que els ciutadans i ciutadanes rosincs puguin fer preguntes en els plens de l’Ajuntament

La intenció és dotar d’un canal de comunicación als vilatans per a que totes aquelles preguntes que un ciutadà vulgui fer a l’equip de govern les puguin traslladar des de el Grup Municipal.

D’aquesta manera, els socialistes rosincs presenten “una eina més de Participació Ciutadana amb la qual animem als rosincs a que participin i ens ajudin a fer de Roses cada dia més un lloc millor per viure”.

L’idea és que abans de començar els plens el Grup Municipal del PSC obrirà el twitter per comprovar quines preguntes els han traslladat els ciutadans i les farà durant el punt de Precs i Preguntes.

Les respostes que pugui donar l’equip de govern seran exposades a través de la web del PSC de Roses i també podran ser escoltades des de la web d’EmpordàTV.

Amb aquesta iniciativa, segons el Grup Municipal – PSC de Roses, pretén “apropar els plens i per tant la presa de decisions més importants de la vida rosinca al ciutadà”.