Suquet de peix de Rose

El PSC de Roses aposta per Olga Simarro per liderar el seu projecte de cara a les pròximes eleccions municipals

PSC Roses
Olga Simarro el dia que va presentar com cap de llista dell PSC Roses a les eleccions municipals de 2015

Olga Simarro ha estat presentada, aquest matí a la seu de l’Agrupació del PSC de Roses, com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2015

La nova cap de llista del PSC Roses, Olga Simarro amb el representació de la Federació socialista a Girona, Mar Lamuà
La nova cap de llista del PSC Roses, Olga Simarro amb el representant de la Federació socialista a Girona, Mar Lamuà

Tot i que era l’única candidata hi va haver unanimitat a la darrera assemblea celebrada pel grup municipal socialista de Roses. Olga Simarro serà l’encarregada de liderar el projecte del PSC, “una política d’esquerres, una política que sempre ha tingut el nostre partit i que posa per davant el més important, la gent”,  per les properes eleccions municipals. Simarro, durant la presentació s’ha volgut marcar un repte, “ser la veu de la ciutadania, ara que estem passant una època complicada pel que fa a les retallades, sobretot en drets socials, per intentar resoldre els seus problemes i sortir endavant”.

La presentació de Simarro com a cap de llista ha anat a càrrec del secretari d’organització de laf del PSC a les comarques gironines, Marc Lamuà, el qual ha assenyalat que “Olga Simarro conferirà solidesa a aquest projecte i que representa el que ha de ser un camí llarg per consolidar-nos i ser una força representativa per tal d’obtenir una majoria a la Vila de Roses”.

La candidata socialista ha afirmat que es confeccionarà “una llista renovada” de la que no estan exclosos els regidors del PSC que hi ha actualment a la corporació municipal, tot i que “s’ha de mirar quins són els afins al nostre projecte per incorporar-los”, ha afirmat Simarro.

Ara, el primer tema que ha de tractar la nova cap de llista dels socialistes és qui substituirà Magda Casamitjana com a regidora a l’Ajuntament, que va plegar fa tres mesos, i qui ho farà en substitució de Paco Martínez, que té previst renunciar a l’acte de regidor en el ple ordinari de dilluns vinent.

Olga Simarro Rojas

PSC Roses
Olga Simarro liderarà el projecte del PSC Roses a les eleccions municipals de 2015

Nascuda a Barcelona fa 49 anys i amb experiencia a l’lnstitut Social de la Marina (ISM), treballa al Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, com a responsable de zona de les Cases del Mar de Roses, Llançà i el Port de la Selva, amb dedicació exclusiva als Casals, dels quals n’és la responsable d’organització i administració de les diferents activitats per a la gent gran.