El PSC de Roses demana a Paqui Guijarro, Francis Martín i Carles Ferrer que tornin l’acte de regidor al partit

PSC-PC de Roses

L’Agrupació del PSC de Roses vol que els tres regidors que van plegar del partir tornin la seva acta al Grup Municipal Socialista

PSC-PM de RosesAquest passat dissabte, aquest diari digital va informar que els edils del PSC de Roses a l’Ajuntament, Paqui Guijarro, Francis Martín i Carles Ferrer deixaven el partit, però no la corporació municipal, per continuar com a regidors no adscrits, afirmant que ho feien “perquè volem representar-nos a nosaltres i, sobretot, a tota la gent que va posar la seva confiança en la nostra tasca durant les passades eleccions municipals”.

Ara, l’Agrupació del PSC de Roses ha emès un comunicat en el que, sense entrar a valorar el perquè de la seva decisió, tot i que els retreu no donar l’oportunitat de començar junts la nova etapa que s’encetada a l’executiva del partit, els demana que tornin la seva acta de regidors al Grup Municipal Socialista.

Comunicat de resposta a la renúncia dels regidors Paqui Guijarro, Francis Martín i Carles Ferrer

Davant les informacions que certifiquen la renuncia dels regidors Carles Ferrer, Francis Martín i Paqui Guijarro, l’Agrupació del PSC de Roses lamenta profundament que els tres fins ara components del grup municipal socialista hagin decidit abandonar el projecte que els va portar, en primera instància, al consistori.

El PSC considera que, al marge de la vaguetat de les explicacions dels tres regidors que han passat a no adscrits, la seva decisió s’ajusta a criteris estrictament personals que respecta i que no vol valorar.

L’executiva de l’Agrupació del PSC de Roses entén que la política municipal socialista és un projecte col·lectiu i que la nova cap de llista, escollida democràticament pels militants, mereixia l’oportunitat de poder començar aquesta nova etapa a Roses amb la participació de tots els components del grup municipal, de qui esperava una major generositat i que respectessin prou els temps per formar-se una opinió del nou projecte.

El PSC de Roses demana als regidors que han anunciat que volen passar a no adscrits, que s’ho repensin i tornin la seva acta al partit. Ells van participar en un projecte col·lectiu socialista i l’acta que han representat fins ara respon a una candidatura del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Secretaria de Comunicació del PSC de Roses