El PSC de Roses lamenta la prohibició per part de l’Ajuntament de posar pancartes electorals al Mercat Municipal

PSC Roses

Pancarta del PSC Roses trencada / Foto: PSC Roses

Els socialistes afirmen que protestaran contra la prohibició ja que, segons diuen, no vulnera cap norma

PSC Roses
Els membres del PSC Roses durant l’enganxada de cartells / Foto: PSC Roses

La passada nit del 7 al 8 de maig el PSC ROSES encapçalat per la seva cap de llista Olga Simarro va iniciar la tradicional enganxada de cartells que suposaven l’inici oficial de la campanya electoral.

Una enganxada de cartells simbòlica, ja que tal i com es va acordar amb la Junta Electoral Local enguany es prescindeix d’elements i tècniques que puguin malmetre el mobiliari urbà.

La sorpresa i la primera polèmica de la jornada de l’enganxada de cartells va ser, segons un comunicat dels socialistes, la prohibició per part de l’Ajuntament de que el PSC Roses muntés pancartes al mercat municipal com és tradició en la formació, per la qual cosa la candidatura anuncia que protestaran contra aquesta mesura, ja que entén, “que no vulnera cap norma de les que es van acordar amb tots els grups que es presenten enguany a les eleccions”.

Així mateix, el PSC Roses vol posar en coneixement de la població el poc rigor d’algunes formacions que no han respectat els carrers i fanals assignats, així com que han ocupat d’altres que no estaven habilitats a tal efecte, circumnstància que ja es va transmetre a la Junta Local el passat divendres, 8 de maig, al matí.

PSC Roses
Pancarta del PSC Roses trencada / Foto: PSC Roses

Des del PSC Roses lamenten, per últim, la bretolada d’algun incívic que va trencar una de les pancartes que l’agrupació havia col.locat a l’entrada de la vila.

Per altra banda, l’agrupació municipal socialista va iniciar ahir dissabte la campanya de forma activa instal·lant una carpa al passeig marítim durant el matí.

Una campanya electoral que continuarà amb la instal·lació avui al matí d’una altra carpa a la plaça Catalunya, així com la d’una altra a la Gran Via Pau Casals amb la confluència del carrer Dr. Fleming (Plaça del Rei) prevista per al proper diijous, 14 de maig.