El PSC de Roses presenta la seva candidatura amb l’objectiu “de treballar per les persones i per a les persones”

PSC de Roses

La candidatura del PSC Roses

L’Àncora va ser el lloc escollit per presentar en societat al membres que conformen la candidatura del PSC Roses

PSC de Roses
Candidatura del PSC Roses durant la presentació portada a terme l’Àncora de Roses

La candidata del PSC Roses a les properes eleccions municipals, Olga Simarro, es va presentar davant el públic que omplia la sala Àncora assenyalant que “vaig arribar a Roses l’any 1989 i actualment sóc la coordinadora dels Casals d’Avis de Llançà, Port de la Selva i Roses”, per seguidament explicar perquè es presentava la candidatura del PSC Roses, l’1 de maig, “perquè és el dia dels treballadors, i nosaltres hem agafat el compromís de treballar per les persones i per a les persones, treballar per a la millora social de la gent de Roses. I nosaltres volem que hagi un canvi polític des de la transparència, sent l’eix principal del nostres projecte les persones”.

Tot seguit va presentar un per un a tots els membres que composen la candiatura socialista en la cursa electoral per l’alcaldia de Roses, menys a 4 “que no han pogut assistir per motius de feina”, i entre els que destaca el numero 2, Antonio Rodríguez, que ja a les eleccions de 2007 va anar amb el mateix número a la llista que encapçalava llavors Magda Casamitjana. Rodríguez va fer una pinzellada del el que serà el programa de Serveis Socials dels socialistes, reiterant les paraules de Simarro, “de treballar per a les persones, per a que tothom visqui en les mateixes condicions d’igualtat”.

El nº3, Manel Bueno, va assenyalar que “estic en aquesta candidatura, entre d’altres motius per garantir el futur del meu fill”. Afirmació feta després de recordar unes paraules que fa quatre anys “va pronunciar la que és ara l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que va dir que baixaria l’atur a Roses, i les xifres demostren que no ho ha aconseguit”.

Els candidats Manuel Pereira i la més jove, l’Aida Latorre, també van dirigir unes paraules al públic, després de les quals l’exalcalde socialista de Roses, Jaume Nogué, el qual va demanar un aplaudiment per Enrique Foussul, home de l’Olga, mort a causa d’una greu malaltia fa uns mesos. Nogué es va alegrar que el PSC Roses presentés candidatura als comicis electorals, “una bona candidatura quan després dels problemes interns que va patir el PSC Roses hi havia gent que desitjava que no es presentés”.

Destaca l’absència en la llista de Pili Piñeiro, la regidora del PSC Roses que va entrar a la corporació municipal per desig exprés de la cap de llista Olga Simarro, i que “per motius personals” ha decidit no formar part de la candidatura.

Candidatura del Partit Socialista de Catalunya (PSC) de Roses:

1 OLGA SIMARRO ROJAS
2 ANTONIO RODRIGUEZ LOPEZ
3 MANUEL BUENO REYES
4 MANUEL PEDREIRA FONT
5 AIDA LATORRE GONZALEZ
6 EDUARDO MARTÍN SALGADO
7 SUSANA BUENO REYES
8 FRANCISCO ROLLÓN GONZÁLEZ
9 JUAN RIVERA PEREZ
10 SONIA ROLLON GONZALEZ
11 ESTEFANIA MARTIN BAREA
12 MANUEL BATALLA MUÑOZ
13 DIEGO AMARO FERNANDEZ BEJINES
14 MARIA FRANCISCA ALAVES ALEGRE
15 JOSEP PAGES ESTANY
16 VIRGINIA FORTES LUCAS
17 FERRAN CASALS GONZALEZ