“El PSC de Roses vol sumar, aportar i solucionar la problemàtica dels top manta”

David Beltran
David Beltran

El portaveu del PSC a l’Ajuntament de Roses considera “declaracions desafortunades” les del regidor de Seguretat Ciutadana, Àngel Tarrero

Top manta
David Beltrán, portaveu del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Roses

El Grup Municipal Socialista de Roses va mantenir una reunió amb els comerciants de Santa Margarida per obrir una línia de treball conjunta per tractar i lluitar contra el ‘top manta’ de la millor manera possible”.
Arran de la mateixa, el regidor de Seguretat Ciutadana va fer públiques unes declaracions dient que “quan el PSC faci peticions sobre el ‘top manta’ s’informi abans de donar informacions errònies”. Informacions en referència a que els socialistes deien “que tant la Policia Local i els Mossos d´Esquadra estan lligats de mans perquè no tenen jurisdicció a la platja ni a l´aigua” .

Ara, el portaveu del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Roses, David Beltrán, es mostra en desacord amb Tarrero, assenyalant que “no vull entrar en debats tècnics de si tenen o no jurisprudència els cossos de seguretat, parlaré d’això quan es creï la comissió, per són unes declaracions desafortunades les de l’Àngel Tarrero, quan diu que qüestionem o critiquem les actuacions contra els top manta”. “Declaracions desafortunades”, subratlla David Beltran, “perquè després de 8 anys amb un càrrec públic que porta governant amb la mateixa cartera de Seguretat Ciutadana, la història continua igual”.

Igual, considera Beltrán ja que segons el seu testimoni, “el passat 15 d’agost vaig comptar des de la Bocana de Santa Margarida fins al Si Us Plau un total de 280 top manta”.

Top manta
Un top manta al passeig de Santa Margarida aquest estiu

David Beltrán assenyala que tots tenim la responsabilitat d’acabar amb aquest problema recalcant que “nosaltres com a oposició, si ometem o callem seria fer-nos còmplices d’una situació que per al comerç de Roses és molt greu”. Per això, “vam demanar al ple una comissió de seguiment en la que formi part tots els grups de l’Ajuntament, perquè el PSC vol sumar, aportar i solucionar la problemàtica dels top manta”.

Comerciant perjudicat

David Beltrán, com a gerent de una empresa de Òptica diu que “com a comerciant sóc el primer que vull que es solucioni el tema de la venda ambulant il·legal, ja que els top manta venen ulleres de sol, producte que forma part del meu negoci i que, per tant, les pèrdues considerables”.