Roses Cultura

El PSC, Junts i Gent del Poble governaran Roses els pròxims quatre anys

Pacte de Govern de Roses per a la legislatura 2023-27
Josep Maria Martínez, del PSC, flanquejat pels seus dos socis de Govern, Sílvia Ripoll, de Junts i Fèlix Llorens, de Gent del Poble

Els tres grups municipals estableixen un acord de pacte de Govern a Roses que deixa fora a ERC, que va guanyar les eleccions municipals en obtenir un major nombre de vots

Les assemblees dels grups municipals del PSC, Junts i Gent del Poble han acordat establir un pacte de govern per els propers quatre anys.

Un acord pel qual ja s’ha establert el calendari de reunions per conformar el cartipàs municipal, és a dir, les Àrees de les qual serà responsable cada regidor, i per pactar el programa de Govern que s’haurà d’executar els pròxims quatre anys.

L’acord d’aquest pacte tripartit de Govern estableix que el candidat del PSC Roses, Josep Maria Martínez, tindrà l’alcaldia els tres primers anys, i la candidat de Junts, Sílvia Ripoll, l’últim any de la legislatura 2023-27.

Les tres forces polítiques volen expressar el convenciment que aquest acord, que deixa fora al partit que va guanyar les eleccions, Esquerra Republicana, és el que millor reflecteix el resultat electoral.