El PSC presenta a Olga Simarro com a candidata a l’alcaldia de Roses

Olga Simarro durant l'acte de presentació com a candidata del PSC a l'alcaldia de Roses

Olga Simarro es presenta a l’alcaldia de Roses amb la intenció que la seva presència en la cursa electoral sigui “un punt i a part en la política municipal”

Olga Simarro
Olga Simarro durant l’acte de presentació com a candidata del PSC a l’alcaldia de Roses

Amb el suport del Primer Secretari General del PSC a Girona i diputat al Parlament pel PSC, Juli Fernández i pel excalcalde de Sant Sebastian (1991-2011) i actual diputat a Corts per Guipuzcoa, Odón Elorza, Olga Simarro es va presentar com a candidata a l’alcaldia de Roses a les properes eleccions municipals del mes de maig davant unes 150 persones que hi havia a l’envelat de la plaça Frederic Rahola, entre d’ells representants polítics del PSC de la comarca de l’Alt Empordà i la demarcació de Girona.

En el seu discurs, llegit i pronunciat en castellà, Simarro, va remarcar que a Roses “portem quatre anys perduts, porten quatre anys – referint-se a l’actual equip de govern – i encara no s’ha fer el Montserrat Vayreda, en Cultura hem acomiadat a una molt bona arqueòloga i en Turisme continuem amb l’Estació Nàutica de l’anterior legislatura”.
Tot seguit, en el seu parlament va llançar als assistents una sèrie de preguntes com “no vam obrir Cal Anita i continuem pagant lloguer d’altres locals?, és més important reurbanitzar la plaça Catalunya que construir un col·legi?, parlem de pàrquing i no parlem de mobilitat ni de cotxe i bicicletes elèctriques?, no podíem haver fet horts urbans i millorar l’educació d’adults?”, va qüestionar, per remarcar que, tot i reconèixer la manca de competències dels Ajuntaments per la LRSAL del Partit Popular, són quatre anys perduts” .

Campanya honesta i transparent

Simarro va assenyalar que el que necessita Roses “no és aquesta estabilitat, sinó més idees, més canvis, evitar que el jovent marxi perquè aquí no té futur, per això nosaltres, el PSC de Roses, ens comprometem ha realitzar una campanya honesta i transparent, encapçalant les reivindicacions dels col·lectius que més estant patint la crisi. Ens comprometem, va continuar, a no fer promeses que no puguem fer realitat, a incrementar la política d’esquerres per sobre de les polítiques conservadores, polítiques que a Roses no han anat al nucli dels problemes, més preocupats per les seves guerres personalistes entre els partits del govern i l’oposició”.

Espais de participació

La candidat socialista també va remarcar que el seu partit es compromet “a obrir espais de participació i comunicació per a la ciutadania per a que la seva veu i reivindicacions es puguin escoltar”.
Respecte al procés d’autodeterminació que viu Catalunya Olga Simarro va destacar que el PSC “és un partit d’esquerres, federalista i socialista que defensa el dret a decidir, però en un marc legal pel qual és necessari el diàleg”.

L’alcaldable va finalitzar el seu discurs remarcant que “la meva elecció com a cap de llista del PSC a l’alcaldia de Roses vull que sigui un punt i a part en la política municipal”.

Record per Enrique Fossoul

Olga Simarro acompanyada de Odón Elorza (dreta), Juli Fernández i Toni Rodríguez, exregidor del PSC Roses (esquerra)

Durant l’acte de presentació d’Olga Simarro com alcaldable del PSC Roses es va tenir un record pel seu company sentimental, Enrique Fossoul, traspassat recentment a causa d’una greu malaltia.
El primer en recordar-lo va ser el Primer Secretari General del PSC a Girona, Juli Fernández, quan va assenyalar que “estaria molt content de veure a l’Olga de mantenir la seva il·lusió de fer un bon paper en aquestes properes eleccions”.
La mateixa candidat també es va recordar de Foussol “i altres companys, com en Faustino, que ens han deixat recentment”.

Passió, Vocació i Conviccions d’esquerres

L’alcalde de San Sebastian entre 1991 i 2011 i actual diputat a Corts per Guipúscoa, Odón Elorza, que va ser-hi a Roses per donar suport a Olga Simarro, va destacar que la candidata socialista rosinca “reuneix les tres condicions per presentar-se com alcaldable: Passió per la vida municipal, vocació de servei per exercir una política d’honestedat i conviccions de ser d’esquerres, progressista i de treballar per a les persones”.

L’acte de presentació d’Olga Simarro com a candidata a l’alcaldia de Roses va acabar amb un aperitiu per  als assistents.

 

 

 

 

Exit mobile version