Roses Cultura

El PSC Roses pateix l’arrencament de totes les seves pancartes electorals

PSC Roses
En aquest pont del carrer Pere III, a la Riera Ginjolers, hi havia col·locada una pancarta electoral del PSC Roses

Concretament, han estat les 6 pancartes que havia col·locat el PSC Roses en diferents ponts de la Vila

L’Agrupació del PSC Roses denúncia, que la passada nit han estat arrencades les 6 pancartes de tela que tenien col·locades en diferents tanques de ponts a Roses. Una en concret, la del pont de l’entrada de la urbanització de Mas Mates, és la segona vegada que ha estat treta d’aquest lloc.
Les altres pancartes que algú o algunes persones han arrancat són les que estaven ubicades al pont del canal de Sta. Margarita, concretament a Port Simona, la del pont de la Ciutadella amb l’ Hotel.Terraza; la de la Riera de la Cuana i les dues que hi havia col·locades a la Riera Ginjolers, una a l’alçada de la parada d’autobusos de la SARFA , i l’altra al pont situat al carrer Pere III, al costat de la caserna de la Guàrdia Civil.

Des del PSC Roses han assegurat que interposaran una denúncia dels fets, “perquè aquest ha estat un acte organitzat, pensat i portat a terme”, ha afirmat el Secretari Organització dels socialistes rosincs, Miguel Muñoz.

La predisposició d’ajudar per part de la resta de les Agrupacions de PSC Comarques Gironines ha fet possible que el PSC Roses ja disposi de noves pancartes que col·locaran en breu als lloc on hi eren les altres.  

Miguel Muñoz ha assegurat que acte vandàlic per part d’algunes persones “no ens allunyarà de la nostra estratègia, de continuar fent una política constructiva, és a dir,  de proposar i donar solucions, així com d’oferir projectes, ja sigui en eleccions municipals, autonòmiques o generals”.

No és el primer cop que el PSC Roses pateix un acte vandàlic com aquest en plena campanya electoral, ja que recordem, a les eleccions municipals del 2015, també van ser un total de 5 pancartes les que van ser arrencades o bé van patir desperfectes.