Suquet de peix de Rose

El PSC Roses presenta la seva llista per a les eleccions municipals del 26-M

PSC Roses
El PSC Roses va presentar la seva candidatura a les eleccions municipals del 26 de maig

En un acte celebrat al Teatre Municipal, l’alcaldable del PSC Roses, Olga Simarro, va presentar a la majoria d’integrants de la seva candidatura

PSC Roses
Integrants de la candidatura del PSC a les eleccions municipals del 26 de maig amb la candidata Olga Simarro

El Grup Municipal del Partit Socialista de Catalunya a Roses, va presentar ahir, en un acte que es va celebrar al Teatre Municipal, la llista que, encapçalada per l’actual portaveu dels socialistes rosincs a l’Ajuntament, Olga Simarro, concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig.

“Una llista”, va afirmar l’alcadable Simarro, “renovada i treballada a consciència pensant en el present i el futur de Roses”, la qual va assegurar als assistents que “la proposta política que  resentem en aquestes eleccions municipals tenen com a fil conductor els valors i el sentit de la realitat”, per remarcar que “aquesta és la diferència entre el populisme i la política que mira de front els problemes reals”.

Olga Simarro va continuar assenyalant que “els i les socialistes volem transformar Roses en una ciutat moderna, del segle XXI, on l’important sigui el compromís amb la sostenibilitat i la cohesió social per al nostres fills i filles”. L’alcaldable socialista va manifestar que “la nostra obsessió és generar riquesa, i per això s’ha d’implantar una manera de governar més compartida amb la ciutadania, liderant una Roses que guanyi en competitivitat i projecció en Catalunya i Europa”.

La candidata del PSC Roses a l’alcaldia va afirmar que “volem transformar la dinàmica del nostre Ajuntament, que deixi de pensar en funcionar com un negociador de despesa i que es posi al servei de les persones”, per remarcar que “no defallirem fins a que tot el món pugui viure amb dignitat”.

Abans de l’Olga Simarro es van presentar alguns dels membres de la candidatura, membres, cal assenyalar, que per motius laborals, no hi van ser tots els que hi composen la candidatura del PSC- Roses als comicis locals.

L’actual regidor socialista, Toni Rodríguez va parlar “d’un urbanisme de consens”; Josep Mª Martínez de Promoció Econòmica, Silvina Iglesias de Benestar Social i, Manel Pedreira de l’esport nàutic com una de les possibilitats d’assolir la tant anhelada desestacionalització del turisme.

Olga Simarro va tancar l’acte afirmant que “el projecte del PSC no és excloent, és un projecte on l’important són els acords per al benestar de les persones i la seva evolució en la societat”.