El quimono del taekwondista rosinc Toni Bassó s’emplena de patrocinadors

Toni Bassó amb el seu Mestre i els seus patrocinadors

Toni Bassó amb el seu Mestre i els seus patrocinadors

La evolució en el taekwondo del rosinc Toni Bassó està sent, fins al moment, immillorable.  Tant a dins com a fora del tatami. En pretemporada va aconseguir el patrocini d’una primera marca mundial com és McDonald’s. I dissabte passat, va pujar al podi en el seu debut a la categoria Sènior Absolut, sent també la seva primera aparició aquesta temporada en una competició de primer nivell.

Un resultat, tant mediàtic com esportiu, que no ha passat desapercebut pel col·lectiu empresarial de Roses. Tant és així que tres empreses de la Vila de Roses han decidit sumar-se a Mc Donald’s i donar el suport suport econòmic per tal d’impulsar la carrera del jove taekwondista rosinc, tutelat per Joan Jorquera, Mestre de taekwondo i director del TKD Joan’s de Roses.

Així Fotos Josep, Motos Soler i Joguines Ley’s i Piscines Gutiérrez, empreses de reconegut prestigi a Roses, acompanyaran aquesta temporada a Toni Bassó amb la seva esponsotrizació, que tindrà com a finalitat a mig plaç conquerir els seus objectius dins el Taekwondo