El Quintet Frontela ofereix el segon concert de música clàssica de la temporada a Roses

Teatre Municipal de Roses

Els músics del Quintet Frontela

El Teatre Municipal de Roses prossegueix la seva programació, en aquesta ocasió amb una proposta de música clàssica

Teatre Municipal de Roses
Els músics del Quintet Frontela

El Quintet Frontela, format a l’Escola Superior de Música de Catalunya l’any 2008 interpretarà peces de Rossini, Briccialdi, Beethoven i Reicha. I des de la seva formació ha estat guanyador de concursos importants com el V Concurs de Música de Cambra Higini Anglès, de la Diputació de Tarragona (2009), o el Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes de Juventudes Musicales de España, celebrat a Bilbao el novembre del mateix any.

Així mateix, els músics del Quintet Frontela han estat guardonats en el XIV Concurs d’Interpretació Musical l’Arjau de Barcelona i al XXV Premi de Música Ciutat de Manresa. Entre les seves actuacions cal destacar les ofertes a l’Auditori de Barcelona, al Palau de la Música Catalana (concert enregistrat per Catalunya Música), a Torroella de Montgrí, al XV Cicle “Claustre Sant Domènec” de Peralada i dues gires organitzades per Joventuts Musicals d’Espanya que els han dut a actuar per les Illes Balears el desembre de 2010 i per Catalunya el març de 2011.

Les obres treballades pel Quintet Frontela són els màxims exponents de la música per a quintet de vent. El grup compta amb un repertori de qualitat, ample i divers, i posa accent en la música contemporània.

Les entrades ja a la venda al preu de 12 €

Les entrades per al concert ja es poden adquirir anticipadament al preu de 12 euros a les oficines de l’Ajuntament (Plaça de Catalunya, 12, 2n pis) de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, o bé el mateix dia del concert que s’iniciarà aquest diumenge a les 18 hores, a les taquilles del Teatre Municipal de Roses, una hora abans de l’inici de l’espectacle.
Descomptes: carnet de jubilat, Carnet Jove i carnet de la Biblioteca de Roses. Entrada gratuïta per a tots els menors de 16 anys (acompanyats per un adult) i per a les parelles lingüístiques de Roses.

Components:

Pere Sansó, flauta

Vicent Salvador, oboè

Àlex Villanueva, clarinet

Marc Moragues, trompa

Josep Casadellà, fagot

Programa: L’òpera sense paraules

ROSSINI, G. (1792-1868)

Obertura de “Il Barbiere di Siviglia” (arr. Joachim Linckelmann)

Andante Maestoso – Allegro vivace

BRICCIALDI, G. (1818-1881)

Quintet en Re op. 124

Allegro Marziale

Andante

Allegro

———– Pausa ———

BEETHOVEN, L. (1770-1827)

Obertura Coriolà op. 62 (arr. Joachim Linckelmann)

REICHA, A. (1770-1836)

Quintet en Mi bemoll op. 88 n.2

Lento – Allegro Moderato

Scherzo – Allegro

Andante Gracioso

Finale – Allegro Molto