Suquet de peix de Rose

El Raid de Roses va reunir 120 esportistes competint aquest cap de setmana

Raid Roses
Moments abans de la sortida del Raid Roses a la categoria Èlit

Aquest Raid va comptar amb la participació de 48 equips dividits en 4 categories, Èlit, Aventura, Open i Familiar

120 esportistes de 48 equips han participat aquest cap de setmana al Raid de Roses, una competició d’aventura que travessa part del Parc Natural de Cap de Creus recorrent racons i indrets increïbles. L’equip Raiverd es va fer amb el triomf en la categoria Èlit. L’esdeveniment ha estat organitzat pel Club Aligots Girona Orientació amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Orientació FCOC.

Els raid d’aventura són competicions multidisciplinàries disputades per equips, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima puntuació en el mínim temps possible. El recorregut no està senyalitzat i és secret fins l’hora de sortida, quan es lliuren les primeres instruccions i mapes per començar la prova.

Els equips són autosuficients durant tota la prova, al llarg de la qual ss succeeixen diverses disciplines esportives com poden ser: O-peu, Rogaine, MTB-O, cursa de muntanya, patins, caiac… Resistència, orientació, autonomia, treball en equip, polivalència i experiència al medi natural són habilitats necessàries per aconseguir l’èxit.

La prova va comptar amb la participació de 48 equips en 4 categories (cada categoria s’adapta a la distància i el desnivell corresponent): Èlit, Aventura, Open i Familiar.