El Ral·li Dakar 2020 comptarà amb la participació d’un equip gironí

Els membres de l'equip FN Speed Team que van assistir a la presentació amb el periodista Marc Martí

L’Espai Gironès va acollir dissabte la presentació de l’equip gironí FN Speed Team que participarà al Dakar 2020

L’equip FN Speed ​​Team participarà al Ral·li Dakar 2020 en tres categories, SxS, cotxes i motos, per la qual està composat per 3 motos i 4 cotxes de competició, amb 2 camions d’assistència i diversos vehicles logístics, per fer un total de 28 persones del FN Speed Team els que prendran la sortida del Dakar el dia 5 de gener.

I a pràcticament a una setmana del començament de la primera etapa del Ral·li Dakar 2020 es va presentar l’equip FN Speed ​​Team en un acte que va tenir lloc aquest passat dissabte a l’Espai Gironés

La presentació oficial de l’equip, amb seu a Llagostera, va comptar amb la presència d’un vehicle de les mateixes característiques que el que el participarà al Dakar i que va estar exposat durant el cap de setmana a l’entrada principal del Centre Comercial.

Membres de l’equip i pilots, com ara Santi Navarro (Sots Campió del Món 2018) , Marc Solà (15è classificat Motos Dakar 2019), Joan Font (pilot Ral.lies Gr.N i Dakar ) i Jaume Betriu (Campió d’Espanya Enduro), van assistir a la manifestant que “afronten el projecte amb molta il·lusió i amb ganes de lluitar per acabar en una bona posició”.

També van  explicar que en els últims mesos l’equip ha treballat a fons per iniciar el Dakar el màxim de ben preparats  i que compten amb un equip “molt competitiu i amb moltes ganes de fer un bon paper”.

Cal destacar que la presentació oficial de l’equip gironí a l’Espai Gironès va anar a càrrec del periodista esportiu i presentador de TVE del programa Dakar’, Marc Martín, i que després de l’acte els pilots van firmar multitud de pòsters i fotografies al nombrós públic assistent.

Des de l’Espai Gironès van manifestat la seva satisfacció per poder acollir a les seves instal·lacions un esdeveniment com el que va tenir lloc dissabte relacionat amb l’esport gironí.