El regidor no adscrit de Roses, Jordi Fernández, demana a Carles Pàramo que es retracti de les seves paraules pronunciades en el ple

Ajuntament de Roses

El retrat d'en Jordi Pujol al costat del de Pasqual Maragall, José Montilla i Artur Mas

Al final del ple de l’Ajuntament de Roses es va produir una confrontació verbal entre el regidor no adscrit i el primer tinent d’alcalde que va acabar amb la marxa de la sessió plenària dels edils no adscrits

Ajuntament de Roses
El retrat d’en Jordi Pujol al costat del de Pasqual Maragall, José Montilla i Artur Mas

Quan l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan estava a punt de donar per finalitzat el ple ordinari de l’Ajuntament del mes d’agost, Carles Pàramo va prendre la paraula per dirigir-se al regidor no adscrit, Jordi Fernández, el qual havia demanat a l’igual que el seu company Carles Ferrer, la retirada de la foto del expresident de la Generalitat de Catalunya, “perquè és un delinqüent confés i una deshonra per Catalunya”.
El primer tinent d’alcalde va voler que Fernández es retractés de la seva qualificació de “delinqüent” al expresident Pujol , “perquè això ho haurà de dir un jutge, i de l’única cosa que se li pot acusar és d’una gran falta molt greu d’ètica”. Respecta a la retirada de la imatge d’en Jordi Pujol, va remarcar que “nosaltres com a institució no es podem precipitar en cap anàlisi ni en cap judici. Hem d’esperar a veure què passa i actuar en conseqüència”, per afegir que “l’alcaldessa us ha ofert a parlar sobre el tema en una Junta de Portaveus”.
Fins aquí tot correcte, però tot seguit, Pàramo va comparar la “falta greu d’ètica” sobre l’evasió fiscal de l’expresident de la Generalitat amb l’entrada a la corporació municipal de Jordi Fernández, remarcant que “qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra, perquè tu vas entrar aquí (referint-se a la corporació municipal) amb una llista del PSC i t’has passat al grup de no adscrits. Èticament, parlem-ne”.
Comparació per la qual Fernández va demanar la seva rectificació a Pàramo, ja que “em sento ofès”, i que al no fer-ho va provocar la marxa del ple dels regidors no adscrits Paqui Guijarro, Carles Ferrer, i el propi Fernández.

I Jordi Fernández torna a demanar la rectificació del primer tinent d’alcalde, “perquè jo vaig demanar, si us plau, la retirada de la foto d’en Pujol ja que en l’últim mes s’ha sabut que ha delinquit i es confés”, assenyalant que “l’alcaldessa va fer una defensa apropiada, i en canvi el senyor Pàramo va fer un atac personal, fent veure que la meva decisió d’abandonar l’acta de regidor del PSC era un acte semblant al del expresident Pujol”. Fernández diu “que és un atac greu contra la meva persona en la seva defensa d’una altra. Es va sortir de mare, la veritat”.