Cinema a la Fresca

El regidor del PSC de Roses, David Beltran, cedeix de franc una nau de la seva propietat a les colles de carnaval

Carnaval de Roses
David Beltrán a l'exterior de la nau de la seva propietat

Tres han estat les colles que han decorat la seva carrossa a l’espai cedit gratuïtament per David Beltran

Carnaval de Roses
David Beltrán a l’exterior de la nau de la seva propietat

El regidor i recentment nomenat Primer Secretari del PSC-PM de Roses, David Beltrán té una nau en propietat a la carretera de Roses a Palau, “tenim uns boxes lliures i hem decidit ajudar a aquelles colles que ens ho han demanat perquè puguin treballar en la decoració de la seva carrossa”.
Beltrán, d’aquesta manera, ha decidit col·laborar, a títol personal “i d’una manera directa en la festa més gran i, penso, que més important del nostre poble. La seva col·laboració es tracta d’alleugerir el pes econòmic que  han de suportar les colles per tirar endavant el carnaval”, per això, “no els cobro res de lloguer, només hauran de pagar la llum que gastin”, va assegurar en David.

L´únic inconvenient que tindran aquestes colles, que són la Sant Tornem-hi, la May Flay i la Drinking Team, és que un cop passat el carnaval hauran de deixar les seves carrosses a l’exterior la resta de l’any en uns terrenys adjacents a la nau.

No és el primer cop que el regidor socialista mostra la seva solidaritat envers els demés, ja que, per exemple, al desembre de 2012 va destinar el seu sou íntegre com a regidor en l’oposició en comprar 376 litres de llet per la Gran Recapte d’Aliments.