Suquet de peix de Rose

El regidor del PSC de Roses, Paco Martínez, diu adéu a la política entre aplaudiments

Paco Martínez
Paco Martínez, ahir al escó del ple de l'Ajuntament de Roses

El fins ara portaveu dels socialistes rosincs renúncia a la seva acta de regidor per motius laborals

Paco Martínez
Paco Martínez  al seu escó del ple de l’Ajuntament de Roses

Francisco Martínez va renunciar a la seva acte de regidor entre aplaudiments. Després de llegir un text on explicava els motius del perquè deixa la política i agrair a tots els regidors i regidores amb els que ha compartit i treballat durant els 7 anys de vida política, els fins ara portaveu del PSC-PM de Roses va dir adéu a la política entre aplaudiments de gairebé la practica totalitat dels regidors que composen la corporació municipal, deixant en l’oblit les picabaralles verbals que va tenir amb altres regidors tant quan estava al govern com a l’oposició.  L’únic que no ho va fer va ser, precisament un regidor del seu grup municipal, deixant palès desavenencies que existeixen actualment entre els membres del PSC de Roses.
Martínez va afirmar que “vaig decidir, després de pensar-molt, dimitir i deixar la meva acta arran del últims canvis esdevinguts a la meva empresa, la RENFE, a causa de la crisi, la qual m’impedeix dedicar el temps necessari que requereix la meva tasca de regidor”.

Va assenyalar que va conèixer “el millor i el pitjor d’estar tant al govern com a l’oposició”, agraint la tasca de tots els regidors del govern que formava el quatripartit (PSC, PP, ICV, GiR), tenint un recordartori especial pel desaparegut portaveu del Partit Popular a Roses, Artur Fonolleras.

També va elogiar la tasca desenvolupada per la Policia Local, les empreses municipals Rosersa i Rosesnet, i totes les associacions i col·lectius de Roses.

Els portaveus dels altres grups municipals que conformen la corporació municipal de Roses, Montse Mindan de CiU, Manel Escobar del PP, i Francesc Giner de Gent del Poble-AM, el van desitjar molta sort a Martínez i la seva família en la seva nova etapa a la vida.
Així, Paqui Guijarro, companya de partit del regidor sortint, li va desitjar el mateix, a part de donar-li les gràcies per la tasca desenvolupada al llarg dels darrers 7 anys.

Moció de suport a la campanya ‘Signa un Vot per la Independència’ presentada per Gent del Poble

Ple de l'Ajuntament de Roses
Sessió plenària de l’Ajuntament de Roses del mes de març

El ple de l’Ajuntament de Roses va aprovar ahir la moció presentada pel portaveu de Gent del Poble-AM, Francesc Giner, en suport a la campanya ‘Signa Un Vot per la Independència’, que es va portar a terme de forma massiva arreu de Catalunya els passat 22 i 23 de març. Una moció que va acorda “donar suport a la recollida massiva d’assignatures, cedir la sala de plens de l’Ajuntament i altres espais municipals, fer una crida a tots els veïns i veïnes a participar i comunicar l’acord a l’Associació de Municipis per la Independència”.
Una moció per la qual Paqui Guijarro, fent les funcions de portaveu del PSC, va afirmar que el seu grup donaria llibertat de vot, remarcant que “alguns punts d’aquesta moció arriben tard, ja que alguns punts ja s’han fet, i que en els darrers plens ja es van aprovar algunes de les coses que aquí s’està demanant, i que és una moció que no aporta res de nou”
L’alcaldessa, Montse Mindan, va afirmar que el seu grup donaria suport a la moció, tot i que recalcant les paraules de Guijarro en el sentit que “estem aprovant la moció el 31 de març i la petició per la recollida massiva de signatures era pel cap de setmana 22 i 23 de març, i a tal efecte es va fer un decret d’alcaldia en base a una moció que teníem de suport i col·laboració de les activitats que feia l’Associació de Municipis per la Independència”.

Per 14 vots a favor, 1 abstenció i 4 en contra, es aprovar la proposta presentada per Gent del Poble.