El regidor d’ERC SOM Roses, Èric Ibáñez, escollit per anar a la llista d’Esquerra al Parlament de Catalunya

El regidor de Roses, Èric Ibáñez, anirà a la llista d'ERC per Girona a les eleccions al Parlament

Anna Torrentà, alcaldessa d’Ordis des del 2015 i diputada al Parlament de Catalunya en aquesta darrera legislatura, encapçala la candidatura d’ERC per l’Alt Empordà a les eleccions al Parlament del pròxim 12 de maig

Anna Torrentà, a l’esquerra, amb Isabel Cortada

Anna Torrentà, Isabel Cortada i Èric Ibáñez han estat escollits per la militància de la Federació Comarcal d’Esquerra Republicana a l’Alt Empordà per ser els representants de la comarca a la llista dels republicans al Parlament de Catalunya a la demarcació de Girona. 

Anna Torrentà Costa és actualment, i des de l’any 2015, l’alcaldessa d’Ordis (Alt Empordà). Nascuda el 1972, és diplomada en Ciències Empresarials (UdG) i combina la tasca d’alcaldessa amb la d’assessora fiscal. A més, aquesta darrera legislatura ha estat també diputada al Parlament de Catalunya. Torrentà també és estudiant del grau en Llengua i literatura catalanes (UOC) i té formació en direcció i gestió de conflictes (UOC). 

“He decidit presentar la meva candidatura per les properes eleccions al Parlament pel meu compromís a treballar per la comarca i per la nostra gent des de la primera institució del país” destaca Torrentà. “A Esquerra ens avala la feina feta des del municipalisme i tenim grans reptes que cal seguir gestionant amb valentia, com poden ser la sequera, la dignificació de la pagesia o l’equilibri territorial”

A la llista gironina, Torrentà estarà acompanyada per dos altempordanesos més. D’una banda, l’exalcaldessa de Palau-saverdera (2015-2023), Isabel Maria Cortada Soler. Actualment, Cortada és mestra jubilada i ha desenvolupat la seva professió al Ripollès, a la Garrotxa, així com a Palau-saverdera, el poble on va néixer i va ser alcaldessa. 

“Acompanyo a la gent d’Esquerra per compromís en allò que representa i defensa, perquè la gent d’Esquerra manté la lluita i l’energia per aconseguir els reptes polítics, socials i de territori, malgrat les dificultats que es puguin presentar” ha explicat. 

Finalment, una altra figura present a la candidatura serà el regidor rosinc Èric Ibáñez Martín. Ibáñez és llicenciat en història, màster en gestió cultural i té el màster del  professorat.  A l’anterior legislatura municipal (2019-2023) va ser el regidor de Cultura, Festa i Govern Obert a l’Ajuntament de Roses. A banda, també ha treballat al vaixell d’arqueologia de la Generalitat i ha participat en campanyes arqueològiques a la Ciutadella de Roses i al poblat de Santa Creu de Rodes, entre d’altres.  

“Quan vaig decidir-me a formar part del projecte d’ERC Roses tenia la itnenció de canviar la forma de fer política al municipi, fer-la més propera a la ciutadania i amb la ferma voluntat de millorar la vida de la gent, aportant els meus coneixements i compromís. Ara, he decidit fer un pas més, ja que s’ha demostrat que quan Esquerra està al govern, el país avança en el benestar de la seva gent”, ha remarcat Ibáñez. 

La llista definitiva i quines posicions ocupen cadascun dels membres se sabrà a partir del dimarts 2 d’abril, quan l’Executiva Nacional d’ERC validi les llistes de les quatre circumscripcions.

Exit mobile version