El restaurant Al Andalus, a prop d’arribar als 30 anys d’història, es posa en venda

Al Andalus
El restaurant Al Andalus està situat a l'Avinguda de la Platja, nº 8, de Santa Margarida, a Roses

Regentat per en Rafael i la seva dona Pepa des del 1994, el restaurant Al Andalus és un dels establiments històrics i de referència de Santa Margarida, la marina residencial de Roses

En Rafael i la seva dona Pepa, originaris d’un poble de Granada, es van establir a Roses ara fa més de 40 anys. Al temps d’estar establerts a casa nostra se’ls va presentar l’oportunitat de poder obrir un restaurant i davant l’oportunitat d’esdevenir una parella d’emprenedors no s’ho van pensar dues vegades.

Llavors, va néixer a Santa Margarida, la marina residencial de Roses, el restaurant Al Andalus, el nom que li van posar en homenatge als seus orígens. Un establiment de restauració que de seguida es va donar a conèixer pels menús que elaborava Pepa, la qual sempre ha tingut bona mà i bon ull gastronòmic.
Uns menús i una carta que han anat evolucionant fins als nostres dies, renovant-se any rere any per fer gaudir dels exquisits plats elaborats per Pepa, tant als ciutadans de Roses com, sobretot, als turistes que ens visiten durant la temporada d’estiu.

Turistes que molts d’ells, fidels a la cuina de l’Al Andalus, han esdevingut amb el temps amics de la família Ortiz, que ha anat creixent durant aquests anys, primer, amb els seus fills, en Rafa i la Laura, i després amb els nets.

I després de quasi 30 anys servint menjar a ciutadans de Roses i a turistes vinguts d’arreu ha arribat l’hora que en Rafa i la Pepa donin el relleu al capdavant del restaurant. Ha arribat l’hora que en Rafa i la Pepa gaudeixen dels seus nets i descansin.

Al Andalus
En Rafael i la seva dona Pepa amb els seus dos fills, en Rafa i la Laura, als inicis del restaurant Al Andalus

En un principi, la família Ortiz havia previst que el relleu a l’Al Andalus l’agafaria els seus dos fills, però aquests, emprenedors com són, han creat la seva pròpia empresa dins el sector de l’automòbil, que res té a veure amb la gastronomia.

Així que ara, en Rafa i la seva dona volen donar el relleu per poder jubilar-se a tothom que estigui interessat en regentar un restaurant en ple rendimenti que sigui capaç d’augmentar, si més no mantenir, la qualitat de la cuina, el bon servei i la bona reputació que Al Andalus s’ha ben guanyat durant gairebé els seus 30 anys d’història.

Els interessats en embarcar-se en l’aventura gastronòmica d’aquest restaurant de referència a Santa Margarida poden contactar trucant al 675 830 138, i Rafael, en Rafa, donarà tota la informació que calgui.