El restaurant La Blanca de Roses torna a elevar la gastronomia de Roses per la temporada d’estiu

Restaurant La Blanca de Roses
El restaurant La Blanca està ubicat a la plaça de l'Església de Roses

La Blanca suma al peix fresc de la badia de Roses el millor servei que es pot rebre en un restaurant

Quatre anys porten ja els nous gestors del restaurant La Blanca, Francesc Teulé i Lluís Pero, oferint tant el peix de la Badia de Roses com el marisc originari de Galícia, De la mar al plat. Aquesta és la seva premissa, passant prèviament per les mans del xef Joel Rodríguez, amb experiència a cuines tant del nord de l’estat espanyol com de litoral de la mediterrània.

Conscients del tresor de poder oferir al seu restaurant el producte tant d’una de les badies més boniques del món, la de Roses, com una de les costes més espectaculars, la d Galícia, l’equip que conformen en Francesc, en Lluís i en Joel, té un bon sortit de peix a escollir com ara gamba, escamarlà, sardines, sonsos, rogers, seitons o pelaies, entre d’altres.

Plats nous

Però, a més, aquest any, com a novetat, La Blanca ha incorporat a la seva carta l’entrecot de peix espasa, la broqueta de salmó amb cansalada de porc ibèric acompanyada de Chutney de pinya i espàrrecs a la planxa.
I sense sortir de les broquetes, també podem degustar la de gamba amb canyella i curry.
Ei!, i no podem deixar de provar la tapa que va presentar el restaurant La Blanca per a la 6ª edició de la Ruta de les Tapes de Roses, la Fish&Chips, elaborada amb bacallà arrebossat amb patata pont neuf i la personal salsa Tartaleta de La Blanca, la qual el jurat professional de la Ruta de les Tapes va considerar que era de la quarta millor de les 77 tapes que es van oferir durant 10 dies a la Vila de Roses0

I si de la Badia de Roses La Blanca serveix el millor peix, de la costa gallega ofereix les ostres Gillardeau.

I és que la “màgia” del restaurant La Blanca està, a més del tractament del producte que els hi arriba a les mans, en el tracte personalitzat que rep cada comensal, que fa que cadascú d’ells, a més de menjar bo i bé, se sentin especials. Com ens agrada a tots que ens tractin quan anem enlloc.
Perquè el tret diferencial del restaurant La Blanca és això, disposar de la millor matèria primera de la Badia, de saber com elaborar-la, i del tracte exquisit que rep cada client.

Tot i això, dona com a resultat que l’alta gastronomia de Roses obté, des de fa quatre anys, un punt més de qualitat durant la temporada d’estiu.

Jo vull anar al restaurant La Blanca

Dons només caldrà que hi vagis al ben mig del casc antic de Roses, és a dir, a la plaça de l’Església (mireu mapa). Un indret que fa d’aquest restaurant un lloc acollidor envoltat de la identitat, de la petjada d’un poble pescador.