El Roses Platja es proclama campió de Catalunya en les categories Femení i Juvenil

Club d'Esports Platja de Roses

L'equip Sènior Femení i el Juvenil Masculí (amb Dani Haro) del Roses Platja es van proclamar campions de Catalunya

Tots dos equips, el Sènior Femení i el Juvenil Masculí del Roses Platja, van conquerir el campionat derrotant a la final als vigents campions

Ja ho va dir Dani Haro, president del Club d’Esports Platja de Roses, més conegut com el Roses Platja, durant la celebració del XXIII Campionat de Futbol Platja, que va tenir lloc el passat 13 de juliol, “Roses és el bressol d’un dels equips de referència d’aquest esport a nivell nacional, el Roses Platja”.

Afirmació que va ser ratificada a l’endemà, 14 de juliol, en la celebració del campionat de Catalunya de Futbol Platja que es va disputar a la platja de La Paella, de Torremdembarra, en les categories Sènior Femení i Juvenil Masculí.

Tot dos del Roses Platja, el Femení i el Juvenil es van proclamar campions de Catalunya.

El Femení va guanyar a la final al campió de l’any passat, el Terrassa, per a 2 a 1, mentre que el Juvenil va fer el mateix, també contra el vigent campió, el Vilanova, golejant-lo per 5 a 0.

Uns campionats que deixen ben palés que Roses és tota una referència en aquest modalitat de futbol que es practica a la sorra de la platja.

Un club de referència i de futur perquè el Roses Platja s’ha presentat enguany a tots campionats de Catalunya que s’han celebrat segons les categories, ja que el Roses Platja té equips en les categories d’Aleví, Infantil B, Infantil A, Cadet B, Cadet A, Juvenil, Sènior Femení i Sènior Masculí.

“És molt important conquerir títols perquè donem a conèixer arreu el nom de les platges de Roses, però també ho és crear una cantera per a que d’aquí a pocs anys els més joves agafin el relleu i continuar sent un equip de referència en el món del futbol platja”, ha destacat el president del Club d’Esports Platja de Roses.