El Roses Platja femení ja és a Portugal per debutar demà a la Champions League del Futbol Platja

EuroWinner 2018 Portugal

L'equip femení del Roses Platja amb els entrenadors Javier Reyes i Mònica Arias (pantaló blau)

Disputen l’Euro Winner, la Champions del Futbol Platja, en haver quedat campiones de Catalunya i subcampiones de la Lliga Nacional

EuroWinner 2018 Portugal
L’equip femení del Roses Platja amb els entrenadors Javier Reyes i Mònica Arias (pantaló blau)

El passat dijous informàvem que el rosinc Dani Haro, jugador del Club Esports Plaja Roses està a Nazaré, Portugal, disputant la ‘Champions League’ de futbol platja jugant amb l’equip portuguès Biblioteca Instrução e Recreio, BIR.

Una estada que. com a president també del Club Esports, aprofitarà per estar al costat de les noies que composen el Roses Platja, el qual com a campiones de Catalunya i subcampiones de la Lliga Nacional es van guanyar el dret de disputar l’Euro Winner, que és la Champions League del Futbol Platja

Un campionat “en el que no ens hem marcat cap objectiu en concret, només que surtin a competir, com van fer al campionat de Catalunya i al campionat nacional, als quals vam sortir a fer un bon paper, a deixar el nom de Roses el més alt possible, i vam acabar a la final en tots dos, com a campiones en el primer i subcampiones en el segon”, ha afirmat Dani Haro. I gràcies al bons campionats que van fer, quatre jugadores del Roses Platja són actualment internacionals amb Espanya.
I demà dilluns les noies del Roses Platja debutaran en aquest campionat contra el Ku Azs Uam Poznán, de Polònia. Un partit que es disputarà a les 19 hores.

El Club Esports Platja Roses està composat per jugadores de la demarcació de Barcelona “davant la impossibilitat de conformar un equip amb noies d’aquí de casa, hem intentat captar noies que volguessin jugar a futbol platja amb diferents campus que hem organitzat a l’estiu, però no ha estat possible, llavors vaig contactar amb jugadores de la Selecció Catalana per proposar-les jugar amb l’equip de Roses Platja i van dir que sí”, ha explicat el president del Club.

Cal destacar que la possibilitat de viatjar a Portugal a jugar la Champions de futbol platja “ha estat gràcies a totes les empreses que han posat el seu gra de sorra per cobrir les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció a Portugal mentre es fa el campionat”, ha afirmat Haro, destacant “a Piscines Gutiérrez que, a part, de ser el patrocinador del Roses Platja, a portat una gran ajuda per poder anar les noies a competir a Nazaré”.

Així mateix, cal dir que la Federació Catalana, gràcies a la campanya ‘Orgullosa’ destinada al futbol femení, també ha aportat 1.000 € al Club Esports Plaja Roses per cobrir despeses.