El rosinc Alberto del Puerto ofereix a Figueres el millor concert de la seva curta carrera

Alberto del Puerto

Alberto del Puerto, Ismael Terán i Adrià Hereu en el concert ofert a la sala Coyote de Figueres/ Foto: Bar Coyote

Alberto del Puerto va presentar a la sala Coyote vuit temes propis que van tenir molt bona resposta del públic

Alberto del Puerto
Alberto del Puerto, Ismael Terán i Adrià Hereu en el concert ofert a la sala Coyote ded Figueres/ Foto: Bar Coyote

No és fàcil poder actuar a Figueres, però Alberto del Puerto gràcies a les diligències del seu manager i pare, Eugenio del Puerto, ho va fer divendres a la sala Coyote. Un concert que va esdevenir el millor de quants ha ofert AdP en la seva curta carrera artística.

L’artista rosinc va interpretar 17 temes, dels quals va presentar vuit de nous, composats i arranjats íntegrament per ell.
Alberto del Puerto, que anava acompanyat d’Ismael Terán, de Tarrasa, al baix i del rosinc Adrià Hereu a la bateria, es va guanyar als presents a la sala amb les cançons del seu primer treball discogràfic, ‘Sigo Soñando’ i, sobretot, amb els nous que va presentar per primer cop en públic, com ‘Soldado de Marfil’ i ‘Lo que sea de ti’, entre d’altres.

El tema de ‘Soldado de Marfil’ és una història d’amor en la qual un noi enamorat prefereix ser una estàtua de marfil si té a la seva amada sempre al seu costat, i per la qual Alberto del Puerto va demanar als seus seguidors de Facebook que votessin per escollir el títol de la cançó, guanyant aquest en detriment de ‘Si te soy sincero’, que era l’altre opció.

El públic figuerenc es va entregar a la música del cantant de Roses en actuació per recordar.

Cal destacar que entre els presents a la sala Coyote hi havia la Dania Martínez, una jove de Tarrassa declarada fan de l’artista rosinc i que no es perd cap concert. Així té previst assistir a la propera actuació que Alberto del Puerto oferirà al sala Oncle Jack de l’Hospitalet de Llobregat aquest dijous, 15 de maig, al dia següent amb un concert que oferirà a la capital de l’Alt Empordà amb motiu de la inauguració d’una cafeteria.