El rosinc Alberto del Puerto serà l’estrella d’un concert de Cadena 100 a Barcelona

Alberto del Puerto

El concert se celebrarà el proper 10 de gener a la Sala Vivaldi de la Ciutat Comtal

Alberto del PuertoEl proper dia 10 de gener, a les 21:00 hores, el rosinc Alberto del Puerto, AdP, oferirà un concert a la sala Vivaldi de Barcelona. Serà una actuació semblant a la que va oferir el passat mes de novembre al Teatre Municipal de Roses, quan Alberto del Puerto es va presentar en societat com a intèrpret i compositor, però en aquesta ocasió l’organització anirà a càrrec de l’emissora de ràdio musical, Cadena 100.
Aquesta emissora es caracteritza per la promoció de joves talents en el món de la música i, en aquesta ocasió, Cadena 100 ha apostat, a través del jove locutor de l’emissora, el figuerenc Xavi Caminals, pel músic de Roses, Alberto del Puerto, el qual interpretarà, al llarg d’aproximadament una hora, els temes del seu primer treball discogràfic, Sigo Soñando, a més de presentar altres de nous.

A l’actuació  musical, de la qual s’ha posat a la venda un total de 150 entrades al preu de 10 euros, està prevista l’assistència de diferents productors musicals, així com diverses distribuïdores discogràfiques, mitjans de comunicació especialitzats en música, a més de personalitats del món de l’univers de la cançó, per veure en directe les aptituds artístiques de Alberto del Puerto a sobre d’un escenari, per la qual cosa aquest concert podria suposar un abans i un després en la incipient carrera musical del jove rosinc.

Els interessats en assistir al debut com a cantant d’AdP a Barcelona, només han d’entrar a la web de l’artista, www.albertodelpuerto.com i reservar l’entrada. Alberto del Puerto i el seu mànager i pare, Eugenio del Puerto, s’encarregaran personalment, de deixar les entrades amb el nom de cadascú a les taquilla de la sala.
La Sala Vivaldi està ubicada al carrer Llançà nº5 de la capital catalana, a tocar a la Plaça Espanya.

Concert a la FNAC
Alberto del Puerto aprofitarà la seva estància a la Ciutat Comtal per oferir un altre concert, aquest tindrà lloc al dia següent, dia 11, a la FNAC, concretament a la que hi ha ubicada en el emplaçament del complex comercial de La Maquinista.