El rosinc Carlos Romero no es cansa de guanyar triomfant de nou a la Lliga Catalana de Crossfit

Tres de tres, Carlos Romero guanya, a la categoria de Novell, la tercera prova de la Lliga Catalana de Crossfit

Lliga Catalana de Crossfit
Els 6 esportistes de Roses que van participar a la 3ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit

El passat diumenge es va celebrar a Vic la Box Ozona Crossfit, 3ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit (tècnica d’entrenament que encadena moviments de diferents disciplines al mateix temps, com l’halterofília, l’entrenament metabòlic o el gimnàstic).
Una tercera prova en la que els participants van haver de realitzar uns exercicis molt complexos i molt exigents, combinant la força amb la capacitat de resistència cardiovascular.
I a la categoria Novell, on el pes per als nois era de 30kg, va tornar a triomfar el rosinc Carlos Romero, que sembla que hagi nascut per a la pràctica d’aquesta nova tècnica esportiva, ja que de les tres proves de la Lliga Catalana de Crossfit, ha guanyat totes tres.

La resta de rosincs que hi van participar a la mateixa categoria que Romero, Julián González va assolir la 5ª posició, i Borja Marín la 7ª .
A la classificació general en Carles es manté com a líder mentre que Marín és quart i González sisè.
A la categoria Scaled, de 40kg, els representats van ser dos joves que són parella, Carlos Aguilar i l’Anna Jorquera. Aguilar, amb la seva actuació, va escalar 3 llocs a la General posicionant-se en el 10è lloc, mentre que Jorquera, va finalitzar en 9ª posició.

Per la seva banda, Jeroni Moyano, entrenador dels cinc esportistes anteriors, i que va participar a la categoria RX, de 60kg, va assolir el 7è lloc de la classificació general en fer novè diumenge en aquesta tercera prova de la Lliga Catalana de Crossfit.