El rosinc Carlos Romero torna a guanyar a la Lliga Catalana de Crossfit

Després de guanyar la primera que es va celebrar a Calonge, Romero repeteix victòria a la 2ª prova d’aquesta Lliga Catalana de Crossfit que es va celebrar a Olot

Lliga Catalana de Crossfit
L’equip de Crossfit de Roses que va competir a Olot a la 2ª prova de la Lliga Catalana

El passat diumenge, 9 de desembre, es va celebrar a Olot la 2ª prova de la Lliga Catalana de Crossfit, que va comptar amb la participació de 6 esportistes rosincs, tot ells pertanyents al Top Fit Roses.

I Carles Romero, a l’igual que va fer en la primera prova celebrada a Calonge, es va proclamar campió a la seva categoria, la Novell, demostrant que això del Crossfit (tècnica d’entrenament que encadena moviments de diferents disciplines al mateix temps, tals com l’halterofília, l’entrenament metabòlic o el gimnàstic), se li dona molt bé

Per la seva part, Julián Gonzàlez i Borja Marín, també en categoria Novell, van aconseguir el 6è i 11è  lloc respectivament, la qual cosa fa que en el rànquing es posicionin en el 3er i 7è lloc.

A la categoria Scaled, Carlos Aguilar va fer un molt bon paper aconseguint el 8è lloc, destacant que va ser dels pocs esportistes que van aconseguir finalitzar la prova. Una vuitena posició per Aguilar, ja que d’aquesta manera ha pogut escalar fins a cinc llocs a rànquing´, passant de la 18ª a la 13ª posiciçp. A la mateixa categoria, la seva companya, Anna Jorquera va haver de retirar-se a meitat de la prova per unes molèsties que arrossega des de la seva participació a la final del Solidari Wod. Tot i així, els resultat obtinguts fins al moment la mantenen a la 7ª posició del rànquing.

Jeroni Moyano, que és l’entrenador dels cinc esportistes anteriors, no va decebre a ningú, reallitzant el seu entrenament amb molta intel·ligència, és a dir, davant la duresa de la seva categoria, la RX, el va portar a terme amb deteniment però amb molta constància, la qual cosa li va valdre per mantenir el 7è lloc al rànquing de la general.

La tercera prova, de les 8 que consta aquesta Lliga Catalana de Crossfit no se celebrarà fins a l’any vinent, concretament fins al 13 de gener, que acollirà la població barcelonina de Vic.