El rosinc Dani Haro debuta demà a la Champions League de Futbol Platja

EuroWinner 2018 Portugal

Dani Haro entrenant-se a les platges de Roses

Dani Haro debutarà en la màxima competició europea del futbol platja en les files de l’equip portuguès Biblioteca Instrução e Recreio

EuroWinner
Dani Haro entrenant-se en una de les platges de Roses

El jugador del Club Esports Platja Roses, Dani Haro, s’ha fet un nom arreu de l’estat espanyol en l’esport del Futbol Platja. Tant és així que ja l’any passat ja va ser convidat per l’equip del Llevant per anar a disputar un torneig internacional a l’Iran.
I ara, ha estat cridat per l’equip de la població de Nazaré, a Portugal, per a que jugui amb ells la Copa d’Europa, i que en aquest esport s’anomena ‘EuroWinner’, que s’inaugura demà precisament al municipi de Nazaré.

“És habitual que els equips de futbol platja que necessiten a un jugador d’una determinades característiques el busquin en altres equips, sempre i quan no perjudiqui al club d’origen, i el meu pas pel Llevant l’any passat m’ha donat aquesta possibilitat de disputar la Champions”, ha assenyalat Dani Haro. I la possibilitat gràcies “a un jugador de l’equip valencià, Pablo Pérez, que és internacional amb Espanya i que enguany juga a la lliga portuguesa de futbol platja, que els hi va recomanar per jugar amb ells la Copa d’Europa”, ha desvetllat Haro.

Pel fet de jugar amb el Biblioteca Instrução e Recreio, Dani Haro ha anat a Portugal “a cost zero”, és a dir que li paguen els desplaçament i l’allotjament mentre es desenvolupi la competició, a la que en Dani ha anat “amb molta il·lusió i per agafar experiència, en aquest cas en un gran esdeveniment internacional, tant pel que fa amb el meu rol de jugador com a president del Club Esports Platja Roses en quant a l’organització del torneig”.

Equips de Polonia, Estonia, Bulgaria Dinamarca, Noruega, Ucraina, Russia, Itàlia, Espanya, Anglaterra, Suècia, Holanda, Turquia, Francia, Bielorussia, Bèlgica, Suissa, Rumania, Grècia i Portugal participen en aquesta fase final de l’EuroWinner de Futbol Platja.

I en Dani Haro debutarà demà a la tarda a l’EuroWinner enfrontant-se a l’equip ucranià BSC Artur Music.