El rosinc Gregory Abella fa entrega d’un xec de 650 € a la Fundació Roses Contra el Càncer

Abella, xef i gerent del restaurant Falconera va recaptar aquest diners en un sopar solidari organitzar al seu establiment

Sopar solidari restaurant Falconera
Gregory Abella i Pilar Serra en el moment de l’entrega del xec

El xef de Roses Gregory Abella ja feia temps que li rondava pel cap “fer un àpat solidari a benefici d’una entitat social de la Vila, em venia de gust fer-ho, i va ser arran d’uns problemes de salut quan em vaig acabar de decidir fer-ho”.
Així el passat 30 de novembre va celebrar un sopar solidari al seu restaurant, el Falconera, a benefici de la Fundació Roses Contra el Càncer que “va anar bé, vam tenir gairebé 30 comensals als quals els hi va agradar el menú proposat i vam poder fer la nostra petita aportació solidària”, va explicar Abella durant l’acte d’entrega de l’aportació recaptada amb el sopar solidari.
Aportació de 650 € que el xef rosinc va fer entrega ahir a la presidenta de la Fundació, Pilar Serra, la qual va destacar que “està molt bé perquè tot el que vingui amb bona voluntat com ha fet en Gregory és molt benvingut, i l’agraïm moltíssim que hagi pensat en nosaltres alhora d’organitzar aquest sopar solidari”.

Serra va afirmar que aquest diners “aniran destinats a les despeses corrents de la Fundació, i que una part d’aquestes despeses té relació amb les nostres treballadores, tant la psicooncòloga, l’administrativa com la treballadora social, que són les que acullen a les famílies i atenen les seves necessitats”.

Cal destacar que aquesta iniciativa gastronòmica-solidària la té previst portar a terme el xef Gregory Abella cada any “al voltant de l’1 de desembre que va ser el dia que vam inaugurar el restaurant Falconera”.

Un sopar, però, que serà solidari per una altra entitat social de Roses.