El rosinc Guerau Carrion aconsegueix finalitzar la Transpyr Road tot i patir una luxació de clavícula a la penúltima etapa

Transpyr Road 2015

Guerau Carrion, lesionat, però exultant d'havar assolit el repe de la Transpyr Road

Després de 7 etapes el ciclista de Roses finalitza la Transpyr Roda més dura de les disputades fins ara

Transpyr Road 2015
Guerau Carrion exultant per haver aconseguit finalitzar el repte de la Transpyr Road

Guerau Carrion, del Club Ciclista Roses, va aconseguir ahir arribar a Hondarribia després de 7 dures etapes de la Transpyr Road, prova que va sortir el passat dissabte, 27 de juny, des de Cadaqués, després de fer el pròleg el dia abans de Roses a Cadaqués, i que ha unit el Mediterrani amb l’Atlàntic travessant els Pirineus.

Un repte, un objectiu que en Guerau va estar a punt de no poder assolir per culpa d’una caiguda a la penúltima etapa, la que va des de Jaca- Burguete a Roncesvalles, “sí, quedaven uns 11 quilòmetres per arribar a meta i anavem per una carretera principal i ens havíem d’incorporar a una de més secundària, i a l’entrada del vial hi havia una petita illeta, i coma anava pegat al ciclista de davant no la vaig veure i vaig caure a terra”, va dir en Guerau des de Hondarribia.
Les conseqüències de la caiguda va ser cremades de poca importància, provocades pel fregament amb l’asfalt, i una luxació a la clavícula dreta, per la qual cosa va haver de passar pels serveis mèdics de l’organització, “i el metge em va dir que no prengués la sortida de l’última etapa, i la vagi dir que no, que jo me muntava en la bici perquè volia arribar al final”, va explicar Carrion.

Així, amb l’esquena adolorida i diverses cremades a les cames va prendre la sortida des de Roncesvalles per acabar la darrera i última etapa de la Transpyr Road, que va finalitzar a Hondarribia (País Basc).

En Guerau es mostrava molt content de poder haver participar a la Transpyr Road i, sobretot, haver-la completat, com malauradament no va poder el seu company d’equip, l’Oscar Pardo, que va haver d’abandonar després la segona etapa. “Ha estat una experiència fantàstica, i després dels tres primers dies, en que vam patir moltíssima calor, m’he anat trobant cada dia millor, he anat de menys a més i he acabat molt bé de forces”.

Una afirmació del ciclista de Roses que certifica la seva classificació durant la prova, ja que ha anat escalant posicions a la general fins acabar finalment en quinzè lloc, d’un total de 46 ciclistes que han completat tota la prova. De Cadaqués en van sortir fa una setmana 65 corredors.

En Guerau ha quedat molt satisfet d’haver pogut participat a la Transpyr Road 2015, la més dura celebrada fins ara, ja que “tant la prova, per les seves característiques, com l’organització, han estat genials, molt bé, l’únic cosa negativa que vaig trobar és que els avituallaments estaven molt separats, i amb la calor que feia de seguida ens quedàvem sense aigua i havíem de parar a les fonts que vèiem”, va assegurar el ciclista de Roses.

L’ha agradat tant la Trasnpyr que l’any vinent “no m’importaria participar un altre cop”, va dir en Guerau, el qual per participar aquest any va fer una bona preparació, ja que “en sabia de la duresa de la prova,  i per participar a la Transpyr has d’entrenar, segurament, des d’un any abans per fer un bon paper”.

En Guerau arribarà aquesta tarda a Roses, ja que en aquest moments està de viatge de tornada cap a Roses en una autocar posat a disposició per l’organització.