El rosinc Jordi Alcaide és el nou coordinador de la JNC de les comarques gironines

JNC de les comarques gironines
Gemma Feixas i Jordi Alcaide ha escollits per liderar la JNC de les comarques gironines

La JNC de les comarques gironines renova la seva direcció territorial per encarar amb un nou lideratge els propers 2 anys

Els militants de la JNC de les comarques gironines es van reunir telemàticament en l’assemblea territorial per renovar el lideratge de les joventuts al territori. Assemblea que el fins ara coordinador, Joan Mir, i la presidenta de l’assemblea, Maria Bagué, van aprofitar per explicat la feina feta en aquests dos últims anys de mandat tot i la dificultat que la pandèmia i la manca de trobades presencials han suposat pel dia a dia de l’organització.

Peròm el principal punt de l’ordre del dia va ser escollir els representants de la nova direcció territorial que, per unanimitat, van ser el rosinc Jordi Alcaide com a nou coordinador territorial i la Gemma Feixas, de Banyoles, com a nova presidenta de l’Assemblea, els quals es posant al capdavant d’un equip paritari i equilibrat territorialment amb el que encarar els reptes que ha d’afrontar la JNC, fomentant la participació i amb retiment de comptes.

A Alcaide i Feixas els acompanyaran en la direcció territorial de la JNC, Carles Merino i Xènia Poyano en l’Àrea de Territori i Militància; i Maria Bagué i Guillem Puig en l’Àrea de Comunicació, Xarxes, Premsa i Secretaria.

Entre els objectius principals de la nova direcció territorial de la JNC està el poder inaugurar col·lectius a la Garrotxa i al Baix Empordà i, per altra banda, mantenir una relació periòdica i fluida amb la direcció de Junts a la vegueria de Girona.

A l’Assemblea hi van participar també el secretari general, l’Álvaro Clapés-Saganyoles, la presidenta del Consell Nacional, l’Ariadna Urroz i el Secretari d’Organització i Territori, en Víctor López, els quals han encoratjat als militants del territori a seguir sent punta de llança de la JNC, destacant la implicació i la cohesió dintre de l’organització dels militants gironins.

L’assemblea territorial ha donat el tret de sortida al període d’assemblees comarcals per renovar els diferents lideratges als diversos punts del territori on l’organització hi té col·lectius locals.