El rosinc Juan M. Fernández arriba en el seu viatge solidari a la seva terra natal, Beas de Segura

En Ferdy amb el cosí, en Simon, donant bona compte d'un 'chotillo de res'

Juan M. Fernández va fer una altra etapa de més de 200 quilòmetres per arribar al seu poble d’origen, Beas de Segura

De Roses a Sevilla en bicicleta
Juan M. Fernández a punt d’arribar a Beas de Segura

De Casas-Ibañez, on va fer nit en Ferdy a la quarta etapa, fins Alcaraz, totes dues poblacions de la província d’Albacete, hi ha al voltant de 130 quilòmetres. I de Alcaraz a Beas de Segura uns 70. Així que el regidor de Festes i Carnaval de Roses, que està portant a terme un viatge solidari en bicicleta en favor de la Fundació Roses contra el Càncer des de la Vila rosinca fins a Sevilla, va sortir ahir a les 7 del matí sota una pluja intensa a fer la seva ruta. “Una pluja que em va acompanyar fins a les 3 de la tarda, i m’he hagut de parar dos cops a canviar-me de roba, i al final anava totalment empapat. Quan m’he parat per segon cop per posar-me roba seca, tot just en la interminable recta d’Albacete, he aprofitat per fotre’m un plat de callos per entrar en calor i reposar energies”, va afirmar Fernández.

I just a mitja recta a parar de ploure, i quan va a començar a veure “la terra roja, el color de la meva terra, i que el vent em donava d’esquenes m’he dit, saps què, intentaré arribar a Beas de Segura”, va explicar en Ferdy. I amb aquest pensament va arribar a Alcaraz a les 6 de la tarda, on va preguntar en una gasolinera quan temps li quedava de llum diürna “i em van dir que fins les 8 de la tarda, lavors es quan he decidit arribar al meu poble, tot i que hagi de fer un tram de nit”.

En Ferdy amb el cosí, en Simon, donant bona compte d’un ‘chotillo de res’

Així que, al voltant de les 9 de la nit va arribar a Beas de Segura per dirigir-se a casa del seu cosí, en Simon Almanegra “el mote que té aquí en el poble”, i després de dutxar-se i canviar-se de roba es van dirigir al ‘Canuto de Beas’ com es coneix el Bar Avenida del poble, “per posar benzina a la màquina sopant un ‘chotillo de res”, va afirmar Fernández.

En total va ser una etapa de 210 km, la segona més llarga fins al moment, que va realtizar en un temps de 10 hores i 20 minuts. Una etapa que com la que li va portar de Perelló a València va tenir problemes amb el cronòmetre de la bicicleta, “el qual no sé perquè es posa a zero, però clar ara no em dedicaré a configurar-ho ja que no crec que faci més etapes de més de 200 quilòmetres”.

La previsió en l’etapà d’avui es arribar a Andújar tras uns 150 quilòmetres de pedaleig.

Suport des de Berga

Els integrants de l’Associació Ginkgo enviant el seu suport a en Ferdy en el seu viatge solidari en favor de la Fundació Roses contra el Càncer

I quan Ferdy era a Beas de Segura va rebre una imatge de l’Associació Ginkgo, integrada per persones afectades de càncer de Berga i la comarca del Berguedà. Una fotografia enviada per l’Aurora, la dona del ciclista Miguel Lozano, el qual li va acompanyar, juntament amb més corredors del Club Ciclista Roses, durant la primera etapa fins la població gironina de Sant Jordi Desvalls.

 

Exit mobile version